Hillbilly Отговорено Април 22, 2017 Отговорено Април 22, 2017 (Редактирано) е,що мазало- пускам вица за тъпите реднеци и включването не закъсня,са ше кажат ,че съм сАвецки шпионин.. едит - простотията българска е уникална,а лично за мен музикантите ,няма значение дали са руснаци,американци,турци,сърби и т.н. са една порода,ама май само тук я има тъпнята да се обръщат нещата на политики и разделения,много тъпо,едни кучета са на глутница - и в квартала,а хора с еднакви интереси се чудят за кво да се заядат... Редактирано Април 22, 2017 от Hillbilly 2 Цитирай
musicman Отговорено Април 23, 2017 Отговорено Април 23, 2017 Темата вече върви към простотия само. Имаме правило, че политика не се обсъжда тук. Моля съобразявайте се. Цитирай
kulov Отговорено Април 28, 2017 Отговорено Април 28, 2017 Пускано е преди време, само припомням: Младо семейство в панелен блок се занимават със секс, но жената е доста шумна. На заранта съседът им бай Иван прави забележка на мъжа:- Виж какво, не ви знам какво правите, но жена ти много вика!- И какво да направя?- Ами сложи й тиксо на устата!На следващата вечер младият мъж слага внимателно тиксо на устата на жена си и почва, като след първият тласък се провиква:- Бай Иване, така добре ли е?- Да! - отговаря бай Иван.И така този диалог се води след всяко движение. По едно време бай Иван се провиква:- Махни веднага тиксото !- Защо бе, бай Иване, нали сега не вика жена ми!- А бе, тя не вика, ама целият блок мисли, че мен е@еш.. 1 Цитирай
bmo Отговорено Май 11, 2017 Отговорено Май 11, 2017 А как ли би изглеждал педалборда на Лорд Минчев? Цитирай
Recommended Posts