Hillbilly Отговорено Октомври 27, 2019 Отговорено Октомври 27, 2019 Като гледам грифа където влиза в тялото е китаец,22 пр.,радиуса не личи много,ама май е повече от 9,5.. 1 Цитирай
gos Отговорено Октомври 27, 2019 Отговорено Октомври 27, 2019 Като гледам грифа отзад какъв е клена , с такъв и Скуаяр няма да направят 100% китаец. 1 Цитирай
badValue Отговорено Октомври 31, 2019 Отговорено Октомври 31, 2019 (Редактирано) ключовете не приличат на фендерски(никак даже) .... няма и снимка да се види truss rod nut/hole ... не се наемам да кажа "китаец" ... но не ми прилича на USA .. а и са се увлекли и от 2те страни с "made in usa".... Редактирано Октомври 31, 2019 от badValue Цитирай
Rezachka Отговорено Ноември 1, 2019 Отговорено Ноември 1, 2019 (Редактирано) https://www.olx.bg/ad/gibson-lp-custom-1970-3-pickup-CID618-ID7Zi7I.html За автентичноста аз нищо не мога да кажа, не знам. По принцип нямам интерес към гибсън китарите. Но доста несериозно ми изглежда, да лепнеш такава цена и да не се постараеш поне да снимаш по-детайлно, ако ще и да нямаш текст с описание... Особено като пише и нещо от типа "супер състояние" пък на снимките се виждат разни външни забележки Редактирано Ноември 1, 2019 от Rezachka Цитирай
Baby Thomas Отговорено Ноември 1, 2019 Отговорено Ноември 1, 2019 Абе..., хората лаптопи продават... 1 Цитирай
TONY Отговорено Ноември 1, 2019 Отговорено Ноември 1, 2019 Преди време този Чипсън се предлагаше, като китарата на Ричи Фолкнър…… сега тази важна подробност липсва от описанието. Цитирай
jabs Отговорено Ноември 2, 2019 Отговорено Ноември 2, 2019 Лаптопаджията от Плевен е леко смахнат... не му обръщайте внимание. 1 Цитирай
Rezachka Отговорено Февруари 21, 2020 Отговорено Февруари 21, 2020 Това е фалшиментово, нали? https://www.olx.bg/ad/gibson-les-paul-el-kitara-CID618-ID86pfQ.html Цитирай
Hillbilly Отговорено Февруари 21, 2020 Отговорено Февруари 21, 2020 Само като му видиш белия боясисан с бяло номер е ясно.Истинските са с релефна щампа.Макар че и това се научиха да правят,спор няма-сФащат бързо☺️ 1 Цитирай
Nikolov_76 Отговорено Октомври 9, 2020 Отговорено Октомври 9, 2020 Здравейте, Правят ли китайците копия на Епифон,Скуаер и други дъщерни фирми на големите имена. За да се има предвид, когато се купува такава китара втора употреба и цената е съмнително ниска. Цитирай
synchu Отговорено Октомври 9, 2020 Отговорено Октомври 9, 2020 Не знам колко трябва да са изпаднали за целта... ама какво ли не правят в днешно време. Но при положение, че нов цената му е съмнително ниска, колко да е още по "съмнително ниска" : 2 Цитирай
Nikolov_76 Отговорено Октомври 9, 2020 Отговорено Октомври 9, 2020 Защото, в Али Експрес виждам адаптери, обявени като Епифон, с логото на фирмата, по 30- 40 лева. Защо да няма и цели китари, за по 400лв.... Когато ментето е на по- евтина марка, ниската цена не прави толкова ярко впечатление и човек лесно може да се излъже. Мислиш си: Гибсън за 400 -абсурд, но Епи за тия пари- защо не...но и двете са ментета.... Цитирай
therealbadmadafaka Отговорено Октомври 12, 2020 Отговорено Октомври 12, 2020 С риск да ме оплюят феновете на Епи (като дисклеймър казвам, че аз самия съм им фен, но на китарите цялостно), за мен с малки изключения, адаптерите им нямат "стойност" дори като за 30-40 лева. На "малките изключения" отзад пише "Epiphone USA" с точно същия стил, като надписите на Гибсън адаптерите. На останалите, не случайно нежно казват "mud-bucker" по западните форуми. 1 Цитирай
TONY Отговорено Януари 26, 2021 Отговорено Януари 26, 2021 Това се появи днес... не знам дали е 95 стандарт, тремолото на този модел е друго, тук е традиционото. Може да е сменяно. Обаче не е обявено. Още две неща ме притесняват. Но нека кажат експертите. Ако е американски фендер, някой да ме почерпи после за рекламата. https://bazar.bg/obiava-29363367/el-kitara-fender-american-standard-stratocaster Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 26, 2021 Отговорено Януари 26, 2021 Това е ожасно дърво,Ам Стд е с двуточково тремоло и грифа е по-нормален - има снимки в нета какъв е оригинала. 1 Цитирай
Recommended Posts