Jump to content
Българският форум за музиканти

Anonymous records


Recommended Posts

- Може би сте забелязали, че не обърнах почти никакво внимание на изпълнението ви…

Докато се чудехме изобщо кой е този, защото го виждахме за пръв път, и защо е трябвало да забележим, че именно той не обръща внимание на изпълнението ни, той продължи:

- С това арогантно поведение никога няма да стане нещо от вас…

 

И тук на тяхно място, вадя пищова и стрелям :greenball:

 

Нямам думи, наистина замириса яко, както се каза по-назад в темата. Чудничко ми е тоС лейбъл как ще поомачкоти "гъвкавите като пластелин" групи... :hysterical:

 

П.С. - и аз да тролна малко

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 147
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

То си беше ясно от началото, ама темата е доказателство за "мисленето" на потърпевшите.

Докато не получат "дубиной по голове" не вдяват. А често и след това.

Някой беше писал, че докато има телета, ще има и джелати.

 

И valitchi, и rockfire, и Alleysin и други писаха, предупреждаваха, обясняваха, но файда йок...

Редактирано от Parni_Valjak
  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Емо, най-после да кажеш нещо смислено: "Бг музика се продава повече по концертите а не в магазините!" !

 

Сега надявам се излязло от твоята уста ще стигне до ушите и на другите дървени философи и ще осъзнаят какво значи "безплатна музика" и защо на този етап на развитие на групите на родната сцена това е начинът.

 

А относно групите, които се явяват на прослушването ще те помоля да се въздържаш от коментар, защото от миналите до тук чух повече музика отколкото от всяка "сериозна" банда у нас. Да, по всяка има да се работи, но освен талант те показаха и желание да го развиват, нещо което плюещите в тази тема, а и тези, които ви ходят по акъла не демонстрират. Не бъркай стремежа към лично израстване със злобата и манията да стъпчеш всеки, който има шанс да те задмине. За мен отношението на тези млади групи е далеч по-достойно за уважение от постиженията на "големите", които спокойно мога да нарека пренебрежими. Това е и последният негативен коментар по техен адрес, на който отговарям в рамките на добрия тон. От тук нататък всяка дума за тях би била демонстрация на пълна липса на колегиалност и определено не бих толерирал толкова крайна глупост, наглост и простотия.

 

Относно безумията, че сме тръгнали да правим всичко без пари, че "така стоят нещата" и ала-бала в по-горните мнения ще пожелая живот и здраве на авторите и ще ги помоля отново да прочетат какво съм им обяснил по пет пъти на всеки "съвет" и "обяснение как стоят нещата". Ние продължаваме да работим с групите, които си струва да се разработват докато те си измислят теории на конспирацията и ни обвиняват в какво ли не от "взимане на подаяния от излъганата публика" (една бира, две групи, пет лева, не виждам кое е лъжа?) до планове да забегнем на остров с милярдите, които ще "откраднем" от входа на това прослушване (между другото Иван помоли да препоръчате някой по-голям, че все пак очакваме сериозни постъпления).

Няма да се впускам в обяснение, но това със задминаването не ме притеснява! Ако ни познаваше щеше да го знаеш! Никога не съм твърдял, че сме най-голямата банда! Казах само, че за банда, сме наясно с доста неща. Не се притеснявам, че някой щал да ме задмине...напротив, пожелавам на всеки да отиде много, много напред! Да си обърнал внимание, че много такива групи като тези, които прослушвате редовно свирят с нас и към никой не сме се отнесли с пренебрежение и дори не им се е налагало да носят кавото и да било а сме им подсигурявали всичко! Не сме мрънкали дори когато са ни зарязвали после да си товарим сами всичко...Не си разбрал какво искат да ти кажат тук хората! Никой не ти желае зло и всеки би се радвал да успеете...Просто не се дръжте по начина ние знаем всички вие кво рабирате! Тук наистина са ви писали хора с много дълги години опит! Не се чувствай длъжен да ми отговаряш!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пфуу писна ми да чета глупости. Какъв ви е проблема не мога да разбера? Някой си решил да прави Нещо ( Anonymous records ) и групи по желание се записват за това Нещо. След това някакви си хора ( музиканти ) от някакъв форум почват да коментират негативно отстрани, защото според думите им ( никого от вас не познавам ) те са с много опит и разбират от всичко, преминали са през това и т.н. Добре може и така да е, но вече почвате да прекалявате малко, защото усещам, че в писанията ви засягате и самите групи, които участват в това цялото Нещо. Не е много етично!

Всеки сам си решава къде да свири, с кого да свири, за кого да свири и за какво да свири, нали така.

 

Хайде със здраве!

Редактирано от dimitar_ga
  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всеки сам си решава къде да свири, с кого да свири, за кого да свири и за какво да свири, нали така

 

И аз това писах!! :)

 

Тези хора, които са решили да свирят на това прослушване, имат акъл в главата и са си решили, че нещата ги устройват такива, каквото са

 

Всичко най хубаво и успех на всички мераклии!!

 

BTW АКо ти е писнало да четеш, просто недей. Аз обикновено така правя, лесно е

Редактирано от kolio_k
  • Like 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ехеее отдавна не бях чел такава сапунка с предизвестен край.То много лъжа много измама.Обаче е интересно за четене :) Напоследък явно бизнеса не върви много и се пробват не само в тоя клуб с тези нещастни истории."Елате да посвирите с още 10 групи пък каквото си изкарате на вход" То и 300 човека да има като има 10 групи от по 4-5 човека сметнете какви пари им се падат като входа е примерно до 10 лв.Пък и те хората вземат процент от входа.Тея пък съвсем тарикати."Елате,доведете и приятели,ние ще ви черпим бира пък вие ще ни изкарате заплатите за 3 месеца напред".Много е хитро...всъщност е доста тъпо и лошото е че има толкова хора които са се навили да участват.Не знам какво да кажа повече,то като сам си решиш никой не може да те спре.Явно никой не се учи от грешките на другите,всеки иска сам да сгреши.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Валичи, спри да търсиш под вола теле и да ми вкарваш думи в устата. Смешно е да доказваш, че съм излъгал за неща, които не съм казал. Чети, предполагам, че го можеш след като пишеш толкова успешно макар и пълни глупости.

 

Ще помоля ако още някой има намерение да се държи като Good Music Society и се е записал за прослушване още днес (1.03) да ме извести, за да му спестя разкарването до клуба. Единствената причина да ги оставя на сцената беше, че мой близки приятели ме помолиха. И спокойно мога да заявя, че поне 5-6 момента в историята им са изкривени думи извън контекст или просто откровени лъжи. Няма да обяснявам с какво "добрите момчета", християнчета, нагафиха, но ако някои от тях бяха толкова смели и в гримьорната колкото из интернет просто щяха да си изядат шамарите.

 

НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА СЕ ДЪРЖИ УНИЗИТЕЛНО С ЧОВЕК, КОЙТО СИ ВЪРШИ РАБОТАТА. НА МОМИЧЕТО СЕ ПЛАЩА ДА БЪДЕ КРАСИВА И ДА КОКЕТНИЧИ И ТОВА ЧЕ ЕДИН НАДУТ БАСИСТ Е ИМАЛ КРИВ ДЕН НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ТЯ Е ДЛЪЖНА ДА ТЪРПИ КРЕТЕНСКОТО МУ ОТНОШЕНИЕ. ПРОСЛУШВАНЕТО, КАКТО И РАБОТАТА ЗА ЕДИН МУЗИКАНТ, ЗАПОЧВА МНОГО ПРЕДИ ТОЙ ДА СЕ КАЧИ НА СЦЕНАТА И GMS СЕ ОАКАХА ЕПИЧНО.

 

Извинения поднасям на Васко (май така се казваше момчето с растите), който единствен беше достатъчно човек, за да отиде при момичето и да й се извини за тъпанарското отношение на своя колега. Ако един ден ти писне от двуличници, грубияни и подлизурковци ще се радвам да ти посоча няколко групи, които биха оценили таланта ти.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

....кавото си посял-това ще жънеш....(мога и да го развия във ОЛВ(отговор на литературен въпрос))...здраве да е ....!!!!

Редактирано от gopesh
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА СЕ ДЪРЖИ УНИЗИТЕЛНО С ЧОВЕК, КОЙТО СИ ВЪРШИ РАБОТАТА. НА МОМИЧЕТО СЕ ПЛАЩА ДА БЪДЕ КРАСИВА И ДА КОКЕТНИЧИ И ТОВА ЧЕ ЕДИН НАДУТ БАСИСТ Е ИМАЛ КРИВ ДЕН НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ТЯ Е ДЛЪЖНА ДА ТЪРПИ КРЕТЕНСКОТО МУ ОТНОШЕНИЕ. ПРОСЛУШВАНЕТО, КАКТО И РАБОТАТА ЗА ЕДИН МУЗИКАНТ, ЗАПОЧВА МНОГО ПРЕДИ ТОЙ ДА СЕ КАЧИ НА СЦЕНАТА И GMS СЕ ОАКАХА ЕПИЧНО.

 

Само доброто възпитание от мама и татко ме спират да излея каруцата с попържнята ;)

 

А след като момчетата са дошли да свирят, т.е. да си вършат работата, как така никой не им е обърнал нужното внимание и едва ли не сте ги зае**ли да се чудят какво да правят! Като търсите треската в чуждото око, вижте първо гредата в своето :wallbash:. За един музикант работата започва преди да се качи на сцената, а за един продуцент работата започва преди да е поканил музикантите :rulez:.

 

P.S.: И се радвайте, че промоутърката ви е попаднала на техния басист, а не на нашия вокалист, че щеше да се депресира до самоубийство :hysterical:. Научете се да си подбирате кадрите, с които работите. А за въпросния басист от мене едно голямо ЕВАЛА :godbless: :godbless: :godbless:!!!

  • Like 3
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам дали и спомняте, но аз бях първия който написа мнение по темата. И първия, който тактично изказа съмнение относно начинанието. Нека не бъдем толкова драстично негативни в оценката си, поне за сега. Имам пред вид, че "истината винаги е някъде там...". Значи според мен не трябва да се обвиняват нито организаторите, нито групарите прибързано. Защото вероятно и двете страни да си имат някаква, макар и малка вина. Нека изчакаме да свърши цялата тази дандания и тогава ще видим кой кум, кой сват.

  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Цялата тази тъжно-смешна история показва до какво води практическата липса на музикална индустрия в България. Така погледнато и аз оправдавам донякъде хората, които са захапали въдицата на т. нар. "лейбъл". Отсъствието на нормален бизнес отваря широко вратите на всякакви, измамници, аматьори, използвачи... и това важи за всяка сфера. Който си спомня 90-те, ще се сети веднага за какво говоря. За съжаление, поговорката "Като няма риба и ракът е риба" тук не върши работа. Качеството се създава с конкуренция между прфесионалисти, практикуващи някакви логични бизнес модели. В този случай нямаме нищо такова. Един-двама младежи се гъбаркат с няколко банди и им прибират по няколко десетки лева. Жалко, тъжно, патетично, грозно... Ако в България имаше функционираща музикална индустрия, на тези смешници никой нямаше да им обърне никакво внимание и темата отдавна да е потънала.

Редактирано от blr
  • Like 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това, че никой не е обърнал внимание на групата не е вярно както и около 90% от твърденията им в тази "статия". И Иван, и Жоро, собственикът на клуба са ги поздравили, но те не са счели за нужно да отговорят.

 

Подобно арогантно поведение е типично за изгряващи звезди, каквито GMS в момента се явяват. Няма да коментирам какво са обсъждали на висок глас по време на чека, нито заплахите на басиста след като изфуча от гримьорната.

 

И ние си имаме кусури, но ако това е нивото на "професионалните" групи то сега съм още по-убеден да не взимам съвети от тях. Лъжи, откровенно изнагляване (момичето да се била извинила, защото казала, че името им било дълго?!), целенасочена PR акция срещу първите, които се осмелиха да им зашият заслужения словесен шамар. Единственото за което съжалявам е, че не им казах да си ходят още преди да са започнали да свирят, но и ние се учим, следващият път при такова отношение към околните мерки ще бъдат взети своевременно.

 

Отново казвам, че Васко прави изключение, защото момчето с нищо не е прегрешил, но просто е част от кофти група.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.