Jump to content
Българският форум за музиканти

Cutthroat

Members
  • Мнения

    232
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Cutthroat

  1. Fredrik Thordendal в djent-а доколкото това е някакво течение.
  2. На един Career Les Paul с епифонски адаптери му сложих едни Bill Lawrence L90. Значителна промяна към по-добро.
  3. Не всеки вокален педагог може да помогне за всичко.
  4. А може и да си прецакаш гласа ако се водиш по нюха си. Предполагам има вокални педагози дето знаят как и вероятно някои от тях могат да дават уроци по скайп.
  5. Cutthroat

    Китаристки :)

    http://www.youtube.com/watch?v=jiYr8IYpAEY Не знам дали някой е споменавал Sarah Longfield
  6. Cutthroat

    Toolstick - Would?

    Запис от лайв на една сборна формацийка с която пях на 05.04.2013 в Soundwave И разни други тука ...
  7. Едно от малкото хубави неща на света е че даде Дейв Грол на Нирвана
  8. Аз съм лиричен баритон ако не се лъжа.
  9. ^Само да вметна, че контекстът в който са ми говорили за посока е бил точно псевдоаудиофилски, езотеричен и мистичен, а не от гледна точка на конструкцията и наличие на комутатори, конектори и активни елементи. Иначе нямаше да го споменавам.
  10. Има и хора дето си мислят, че посоката на кабела оказва някаква разлика в звука, че и съпротивлението на кабела било различно в двете посоки (хмм). Аз не съм гуру (само лауреат от национална олимпиада по физика + съм учил малко електротехника в ТУ), но според мен това са пълни глупости.
  11. Разлика при батериите се чува (по-малко дист на старата), но разликата при струните - не. Или поне ако има аз не мога да я доловя.
  12. На никого за нищо не трябва да благодаря и не съм казал, че всички, които са изказали мнение не могат да свирят. И аз съм на мнение, че първият клип е ужасен и много непредставителен и че всеки сам си носи последствията за това, което качва из нета. Но е факт - стана ми криво, защото го познавам.
  13. Подозирам, че 10-те за които са сещаш едва ли са сред тези, които пишат в тази тема Не е задължително да си гуру за да обсъждаш чуждите умения, но това тук отдавна вече не е обсъждане. Почти никой не каза думичка за второто видео например. Всички повтарят едно и също, което беше казано още в началото и се чувстват големите разбирачи. Едит: и преди някой да каже, че не обсъжда второто видео щото първото е основната тема, то аз съм сигурен, че ако бяха пуснати в обратен ред пак щеше да има 2 страници със подигравки. Аз лично се надявам поне подигравките да имат такъв ефект, че от ЦМИ да внимават какво и къде пускат.
  14. Сакън човек да не пусне нещо непредставително всичките разбирачи ще се изредят да се подиграят. Искам да вметна, че Борис Сотиров ми е преподавал и докато със сигурност не свири като Ингви, то едва ли има много хора сред вас, които могат да свирят кънтри и блус като него. Освен това държа да подчертая, че между преподавателските и професионалните умения не съществува чак толкова съществена корелация, колкото някои от вас си мислят.
  15. Ами дано да има повече алъш-вериш в музикалните магазини в БГ, че тогава ще има хем по-голям асортимент, хем по-ниски цени.
  16. Сдобих се с един седемструнен шектър Hellraiser C-7. До него виждате един Career Les Paul, ъпгрейднат с адаптери Bill Lawrence L90, който не е нов, но не мисля, че съм се хвалил с него.
  17. ^^ Няма такива работи. Просто Кремона правят китари за износ. Нормално е като сложиш транспорт и прочее навън да струват повече отколкото в БГ. Освен това не мисля, че им дреме особено за дистрибуцията в БГ. Тоест приоритета им е да продават навън, а ако продадат нещо и в БГ толкова по-добре. Освен това Godin имат китари с пиезо и миди адаптери и найлонови струни, така че не виждам какво се чудите на китари с найлонови струни и пиезо и защо си мислите, че са БГ измислица. ПП: Тони ме изпревари ...
  18. Cutthroat

    Hello my name is...

    С труд ще задобрееш доста. Кефи ме гласът ти.
  19. Ми доколкото знам има случаи да не плащат на персонала в Angel Heart. И да не разпространявам грешни слухове, но май някой от анонимъс рекърдс беше син на собственика на клуба. И клуба се продава (някой беше пуснал линк) по-в началото на темата.
  20. При положение, че Good Music Society са получили такова отношение, значи всичко е ясно.
  21. Мда. Даже за тва прослушване в angel heart на мен като слушател и фен ще ми е криво да отида като знам, че групата няма да вземе и стотинка въпреки, че групите доброволно са се навили на това. Успех, но според мен щом за входа за прослушването си правите сметки значи вие едва ли сте достатъчно сериозни в това, което предлагате.
  22. Ами копирай обясненията и тук. Ако можеш да разясниш нещата с няколко цъкания на мишката защо да не го направиш?
  23. Cutthroat

    Eric Clapton - Layla

    Кавър с кухарка на скайп микрофон.
  24. Найлоновите струни имат нужда от повече време да улегнат отколкото металните. Няколко дена е нормално да се разстройва китарата. Освен това сега е такъв сезон, че температурите доста варират, което оказва своето влияние в зависимост от помещението.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.