VSTi Отговорено Януари 10, 2009 Отговорено Януари 10, 2009 абе май велтмайстера говори за ReWire... ама не може да се изрази правилно..... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 10, 2009 Отговорено Януари 10, 2009 Най-вероятно, ама е друго това. Уоревамен, човече... Цитирай
yamahadrums Отговорено Януари 19, 2009 Отговорено Януари 19, 2009 Хубаво е, че някои хора използват легален софтуеър. Аз си купих Logic Studio 8 и не мисля, че бих го заменил с нещо друго. Цитирай
johniebgood Отговорено Януари 19, 2009 Отговорено Януари 19, 2009 (Редактирано) До преди няколко години ползвах Кейкуолк 9 , но по причина , че не ми се налага да работя с миди , сега съм на Vegas , много яка програма за аудио и видео едитинг . За монтажи е направо незаменима . И Soundforge разбира се . п.п. Вегаса и форджа бих си ги купил , но не съм ги срещал до сега . Редактирано Януари 19, 2009 от johniebgood Цитирай
Dundy^TM Отговорено Януари 20, 2009 Отговорено Януари 20, 2009 "Рийзън 4" и "Куул Едит"!!!Т'ва са програмите!!!К'ви Фрути Лоопс-ове,к'ви 5 лева!!?!Пропълър Хедс отдавна си свършиха работата,като създадоха "Рийзън" и освободиха хората от до тогава може би една от малкото добри опции "Фрути Луупс"!Добър вариант е и "Дръмс Фром Хел" за тъпан-сесията.. Наздраве и всичко най-хубаво! Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Януари 20, 2009 Отговорено Януари 20, 2009 Браво ^ , невероятно изказване ... DFH само не разбрах в кой от тея два хоста без никаква VST подръжка зареждаш ? Цитирай
euphoriaburn Отговорено Януари 22, 2009 Отговорено Януари 22, 2009 Здравейте, моля ви за малко помощ ... Наистина си търся професионална програма за програмиране на дръм тъй като Reason не ми върши работа, засщото немога да си прослушвам трака от където си поискам което прави редакцията на една дръм секцията невъзможно .... моля да ми препоръчате програма с която мога да правя дръм секция и да мога да си я пускам с китарня/бас фон и да редиктирвам само пасаж примерно от 1:33 до 2:45.. и прочие Благодаря предварително.. Цитирай
Musicbox Отговорено Януари 22, 2009 Отговорено Януари 22, 2009 Cakewalk SONAR 8 Producer Edition Цитирай
METRONOME Отговорено Януари 22, 2009 Отговорено Януари 22, 2009 Здравейте! Не знам дали му е тука мястото, искам да запитам, понеже скоро смятам да си wзимам аудио карта Audiophile 192. Та въпроса ми е дали при покупката получаваш и копие на Pro Tools M-Powered, прочетох няколко поста тук и доколкото разбрах има хора който са получили диска с програмата. Понеже съм голям мераклия да я пробвам, искам да знам дали наистина е така и от къде мога да закупя тази карта включваща този софтуер. Виждам,че Алмар я предлагат, но никаде не е загатнато за Pro Tools. Благодаря! Цитирай
synchu Отговорено Януари 23, 2009 Отговорено Януари 23, 2009 В информацията за продукта на официалния сайт няма споменат ProTools, но има AbletonLive: http://www.m-audio.com/products/en_us/Audiophile192.html Вероятно се получава в пакет с по-високия клас интерфейси. Цитирай
Caruso Отговорено Януари 23, 2009 Отговорено Януари 23, 2009 Здравейте! Не знам дали му е тука мястото, искам да запитам, понеже скоро смятам да си wзимам аудио карта Audiophile 192. Та въпроса ми е дали при покупката получаваш и копие на Pro Tools M-Powered, прочетох няколко поста тук и доколкото разбрах има хора който са получили диска с програмата. Понеже съм голям мераклия да я пробвам, искам да знам дали наистина е така и от къде мога да закупя тази карта включваща този софтуер. Виждам,че Алмар я предлагат, но никаде не е загатнато за Pro Tools. Благодаря! Получаваш демо версия но може да подкараш пиратски M-powered без проблем! Цитирай
BLj Отговорено Януари 27, 2010 Отговорено Януари 27, 2010 Като няма живи барабани Reason (по-рано frutkata също ставаше), WaveLab, че си го аресвам и на края Cubase. Така съм си свикнал и не се рова много-много по другите софтове (неам време). Cubase съм го слагал-махал и аз докато зацепа (като некои колеги по-горе). И така ми е най-удобно. Иначе темата е доста спорна като се имат предвид различните функции на програмките стотици.Смятам че трябва да се концентрираш върху 2-3 и да ги разучиш отсекаде,а не от всичко по-малко та нищто накрая. Не искам да кажа че тия дето ги посочвам са най- доброто решение. Така действам аз. Иначе темата е готина и ме светна и мене доста. Евалата Ае със здраве! Цитирай
Recommended Posts