Jump to content
Българският форум за музиканти

Dundy^TM

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара, вокал, диджериду

Последни посетители

440 профилни разглеждания

Dundy^TM's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Обществена Репутация

  1. Забравяте, че тия теми не се четат само от започналите ги, пичове. Коментарите, съветите, изводите - остават за вечно ползване Със здраве.
  2. Аз съм със Studio One 4 Professional. Която ти и препоръчвам. Чудна програма за запис, микс и мастър. Поддържа всички VST, AAX и т.н. Уроци има достатъчно в Youtube, няма смисъл да плащаш за тях. Малко по малко ще влезеш в схемата, ако имаш желание и търпение да учиш. Успех!
  3. Здравейте, хора Първо да се извиня, ако темата не е за тази секция, но ми се стори като най-подходяща. Имам проблем с expression педала на Boss МЕ-50-тката ми. Принципно в крайно горно положение, при малко по силно натискане/настъпване включва и изключва някои ефекти, които управлява: wah-wah, resonance, voice и т.н, проблемът обаче е, че отказва да го прави. Включва и изключва твърде рядко. И то ако го избъхтя стабилно. Което обаче хич не ми харесва, щото да си бъхтя процесора така... сърцето ме заболява направо. Бихте ли ми препоръчали някой доказан в областта Ваш приятел/сервиз, нещо... Без значение ми е къде ще се намира, в кой град, не ми е проблем да го изпратя с куриер. Важното е да се оправи тоя експрешън педал, че по време на свирня ми прецаква цялата работа, голяма борба пада докато заработи.
  4. Здрасти,Саше,аз съм Данаил,29.Приятно ми е Готски нещица правиш,браво,продължавай и успехи ти желая! (принципно хаусеца ми допада само за фонче и пълнеж към работа,чилче и т.н.,но за парти ми е направо изнервящо лекичко)
  5. Yves,разясни малко повече,моля те,защо не е добър за лайфове и репетиции,и какво може да подобри евентуално обстановката?Наскоро си купих именно такъв,но все още не съм го пробвал ни на гиг,ни на реп,само домошарка...Благодаря за отговора.
  6. Добре е,как може да търся като луд няк'ва литература за тонрежисура и навсякъде да удрям греда!!!!!'Баси еснафите,'баси захлюпените книжарници!!Адриан Георгиев има доста добри разработки по темата,но така и не можах да се добера до нито една от книгите му!!!Какво ли не правих!!Книжарниците или мълчат,или ми казват простичко "Изчерпана наличност"и ме гледат като невинни кравички!!Е,добре де,вече никога в България няма да се продава литература на тема тонрежисура?!Луда еснафщина сме ние тука,ейййй!!И това са ужжж ВОДЕЩИТЕ ИМЕНА в книгопродажбата!!!За пореден път се убеждавам,че сме просто АБСУРДИСТАН!!
  7. "Рийзън 4" и "Куул Едит"!!!Т'ва са програмите!!!К'ви Фрути Лоопс-ове,к'ви 5 лева!!?!Пропълър Хедс отдавна си свършиха работата,като създадоха "Рийзън" и освободиха хората от до тогава може би една от малкото добри опции "Фрути Луупс"!Добър вариант е и "Дръмс Фром Хел" за тъпан-сесията.. Наздраве и всичко най-хубаво!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.