Valserp Отговорено Септември 21, 2007 Отговорено Септември 21, 2007 Варненци да се обадят да черпя! Вътре съм, ама да знаеш, че пия уиски. И за да не е спам: + = Моето хоум студио. Мухахаха! Цитирай
Bo Yan Отговорено Септември 23, 2007 Отговорено Септември 23, 2007 аз пък съм артист на месеца: TYK Това е най-добрата фукня в раздела!Евалла благодаря ти! яворе, и на тебе Цитирай
preIbanez Отговорено Септември 24, 2007 Отговорено Септември 24, 2007 ...четири броя Селешчан Винтидж30 12" говорители... ....моя Гарланд все повече наближава... ... Цитирай
рахата Отговорено Септември 26, 2007 Отговорено Септември 26, 2007 А моя 7 струнен Шектър толкова ме наближи,че е в къщи от вчера http://www.picvalley.net/v.php?p=u/40/9957_597.BMP Цитирай
kitaratapesho Отговорено Септември 26, 2007 Отговорено Септември 26, 2007 (Редактирано) То като няма време за друго, поне за фукнята да се включа. Днес ходих до едно селце и си купих ей това чудо от един колекционер. Това май му беше единствената не-винтидж китара в къщата, а имаше над 60 китари Едит: голям съм заплес - забравих да пиша кво е чудото - Gibson ES-175D от '98 година Редактирано Септември 26, 2007 от kitaratapesho Цитирай
synchu Отговорено Септември 27, 2007 Отговорено Септември 27, 2007 ^ Ей това вече е ФУКНЯ. Честито от сърце Да си свириш с кеф (което така или иначе знам, че ще правиш)... Цитирай
edgecrusher Отговорено Септември 27, 2007 Отговорено Септември 27, 2007 Честито, Пешо! На това вече му се вика джаз китара! А тоя колекционер дали няма една така за продан? Сигурно ще се учудиш, че се интересувам от семи-акустик модел...но колкото и да е странно в момента използвам симулация на точно този модел от Вариакс-а да постигна собствения си звук! Цитирай
littlegreen Отговорено Септември 27, 2007 Отговорено Септември 27, 2007 Аз пък съвсем случайно взех, че се сдобих със Gibson SG Standart и се кефя толкова много в момента, че просто нямам думи :-) Гледам, че се хвалите... и си викам я и аз да отворя една уста тука в тоя форум На линка има спецификации, по-долу сега ще туря и снимчица да се види... Цитирай
metalmorphosis Отговорено Септември 27, 2007 Отговорено Септември 27, 2007 SG със 3 single coil-a го водят стандартно SG Цитирай
Stone Free Отговорено Септември 28, 2007 Отговорено Септември 28, 2007 'Бахти и случайностите стават че и два гибсъна един след друг да са ви честити и яко да опъвате жиците!!! Цитирай
rocker_vn Отговорено Септември 28, 2007 Отговорено Септември 28, 2007 Варненци да се обадят да черпя! ооо ще се обадиме на сбирката - когато и да се състои тя... аз пък да се похваля ей така малко извън темата... Цитирай
Striker_II Отговорено Септември 28, 2007 Отговорено Септември 28, 2007 ^ хахаха .. сигурно перфектен звук има Цитирай
rocker_vn Отговорено Септември 28, 2007 Отговорено Септември 28, 2007 вече сам ще ора лозето с тая копачка,няма да викам Бай Петър щото после иска да ми изпие виното и ракията Цитирай
edgecrusher Отговорено Септември 29, 2007 Отговорено Септември 29, 2007 Първи снимки с "Японеца" Купих я от ръка преди време, но едва сега се наканих да я сглобя след ремонта който и направих и да се покажа с "него". Става въпрос за японски ESP Explorer. Цитирай
Recommended Posts