edgecrusher Отговорено Юли 12, 2018 Share Отговорено Юли 12, 2018 ^Мерси, братле, честито и на теб! Няколко нови неща при мен. Първо е добре познатият на всички Diezel VH4, на който му се каня от много време. Малко след като го поръчах преди около 2 седмици Diezel Amplification ме застреляха с нова версия на любимият ми усилвател - Diezel Herbert MK3. Тъй като го обявиха едва преди 2 седмици предполагах, че ще се наложи да поизчакам преди да мога да си го поръчам. Междувременно обаче колегата Стъни вдигна телефона, размени две - три приказки с Ангела Меркел и успя да ми уреди една от бройките направени за демонстрации преди производство. Вардя кабинета, та да не спука гума докато снимам! :>> Един въпрос имам към тебе само: - Ти срама нямаш ли?! 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mar4enko Отговорено Юли 13, 2018 Share Отговорено Юли 13, 2018 И рече Бог: "Ако имаш два ампа - дай единия на ближния си". Казах !!! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dimitar_ga Отговорено Юли 13, 2018 Share Отговорено Юли 13, 2018 ^Абе и аз си мислих, че като го събера със Silverburst-a ще просвиря Tool ама нещо не стана баш така :/ Тъй-тъй, ама не е баш тъй Tool си е Tool... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Юли 13, 2018 Share Отговорено Юли 13, 2018 ^^^Съвсем малко :> ^^Те и без това звучат еднакво всичките :>> ^Чакаме Мейнард да си изпие виното, дето го вари вече над 10 години Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dimitar_ga Отговорено Юли 13, 2018 Share Отговорено Юли 13, 2018 Това вино провали музиката последните 12-на години 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Юли 19, 2018 Автор Share Отговорено Юли 19, 2018 Fishman TriplePlay Най-добрия MIDI контролер за китара, който съм имал. 6 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PlamenM Отговорено Юли 19, 2018 Share Отговорено Юли 19, 2018 БРЕ - баш това ми е на полезрението ( не че нямам два Роланд пикъпа . Интересно ми е, ще успееш ли да го подкараш и със хардуерен синт. Защото на мен това ми е подлата мисъл, да го ползвам на живо, ама не с софтуерни ВСТа а ми с някой хубав хардуерен модул 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Юли 19, 2018 Автор Share Отговорено Юли 19, 2018 ^ Не би трябвало да има проблем. Естествено ще трябва миди интерфейс между двете. По-голям проблем ми е как да го монтирам на акустичната китара. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юли 20, 2018 Share Отговорено Юли 20, 2018 Яко и аз съм фен на светата троица, но не знам колко ще го използвам и още не съм дръпнал спусъка. Инак една скромна нова придобивка и от мен: Доста интересна и читава китарка! Съмнително евтин инструмент за това, което предлага. Вече не ги правят такива... Махагонец с кленов топ. Нек-тру конструкция, бридж адаптера е Дънкан, некът някакъв Ibanez. Електрониката е малко странна, с 3-позиционен суич, два волюма, тон. Адаптрите са с по 4 извода (не знам как е реализирана средната позиция в момента), ще измисля някаква зла модификация с пуш-пул тия дни. 7 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Юли 20, 2018 Share Отговорено Юли 20, 2018 (Редактирано) Е тва е, аз приключвам! Редактирано Юли 20, 2018 от G.Varbanov 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Юли 20, 2018 Автор Share Отговорено Юли 20, 2018 ^ Друго не му трябва на човек 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heartman Отговорено Юли 20, 2018 Share Отговорено Юли 20, 2018 ^^ Хахаха тоя педал е ужаст! @Baby Thomas това изглежда доста добре.Прилича малко на PRS 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kirilov_guitar Отговорено Юли 31, 2018 Share Отговорено Юли 31, 2018 И аз това щях да кажа за Ibanez-а. А този японски педал е култов. Има доста забавно ревю при Andertons. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kirilov_guitar Отговорено Юли 31, 2018 Share Отговорено Юли 31, 2018 И от мен нещо, не е съвсем скоро закупена, но съм изключително доволен. Epiphone Les Paul Custom 1 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Август 9, 2018 Share Отговорено Август 9, 2018 Две нови неща при мен. При толкова Diezel усилватели реших да си избера и кабинет за тях. Колебанията ми бяха между 412 V30 Front Loaded, 412 V30 Rear Loaded и 412 G12K100. За щастие имаше как да се пробват 3-те кабинета едновременно с 3-те ампа. На клипчето по-долу вече съм изключил V30 Rear Loaded като вариант и пробвам между V30 Front (ляво) и G12K100 (дясно). Видеото е заснето с телефон, усилвателите са доста усилени. Не си вадете заключения по звука от телефона. Това което си личи от клипа и мога да потвърдя е, че G12K100 в моя случай, с моята китара, моите усилватели и обстановката беше с повече високи среди, и малко по-прибрани ниски. В крайна сметка се спрях на V30 Front Loaded, защото ми допадна най-много като среда и ниски. И двата кабинета са изключително стегнати. Понеже ми се понасъбраха кабинети и усилватели реших да купя суич като този в демото - Ampete 444 - за 4 глави, 4 кабинета и 4 луупа. Може да работи с 1 глава и два кабинета едновременно. 3 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts