Supersonic Отговорено Януари 13, 2018 Share Отговорено Януари 13, 2018 Yamaha FG800M. Първа нова китара общо взето Изпратено от моят WAS-LX1 с помощта на Tapatalk 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Януари 14, 2018 Автор Share Отговорено Януари 14, 2018 Добре, че Митака ме подсети: 8 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
badValue Отговорено Януари 15, 2018 Share Отговорено Януари 15, 2018 скромно комплектче.... 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivko1985 Отговорено Януари 15, 2018 Share Отговорено Януари 15, 2018 Колега, струва ли си да се вземе и чанта за почти 100 лева за този THR? Ако можеш да кажеш впечатления за Yamahata ще съм благодарен! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
naster Отговорено Януари 16, 2018 Share Отговорено Януари 16, 2018 https://drive.google.com/open?id=1P10g4FtjVxB8vi63u1HjTRmvgEEIUVp0 Какво му трябва на човек? LP, Tele & Strat! 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Януари 16, 2018 Share Отговорено Януари 16, 2018 Не си прав. Сега е 2:1 за Фендър. Що не вземеш и едно SG... 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Януари 16, 2018 Share Отговорено Януари 16, 2018 Ах, мамицата им, черна щипка Polytune са направили, пак ще се вкарам в разход. :> Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
badValue Отговорено Януари 17, 2018 Share Отговорено Януари 17, 2018 Не си прав. Сега е 2:1 за Фендър. Що не вземеш и едно SG... ... Explorer...Flying V ..... 335 ..... 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Anthony Отговорено Януари 18, 2018 Share Отговорено Януари 18, 2018 Е, да се похваля и аз! Купих си подарък за именния ден - Martin GPCPA4. Просто не можах да устоя. Влязох в един гитаршоп в Германия заради друг инструмент. Но когато пипнах и чух Мартина - то беше любов от пръв поглед! Е, не можах да спя два дни, отидох и го купих! Великолепен инструмент - наистина Мартин си е Мартин! Напълно масивна, ситка спрус топ, сапеле страни и гръб, Фишман аналог електроника. И какъв звук! Ънплъгт- изключително балансирана, дълбок бас, топли средни, хубави високи. Китара с душа! Включена, в моя акустичен амп AER compact 60, през лампов акустичен преамп AI Pro Tube, е няма такъв звук! Душевен оргазъм! Не можах да кача собствени снимки, не знам защо не ми ги приема! Давам линк към сайта на Martin: https://www.martinguitar.com/guitars/performing-artist-series/gpcpa4/ 7 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jabs Отговорено Януари 18, 2018 Share Отговорено Януари 18, 2018 ^Oхлелелелееееее.... красавица. Честито !! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
naster Отговорено Януари 23, 2018 Share Отговорено Януари 23, 2018 Не си прав. Сега е 2:1 за Фендър. Що не вземеш и едно SG... ... Explorer...Flying V ..... 335 ..... Технически погледнато LP има coil tap, така че все едно имам и (почти) P90 китара (не съм предполагал, че толкова ще ми хареса звука). Освен това госпожата има праг на поносимост, до 3 китари. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivko1985 Отговорено Януари 23, 2018 Share Отговорено Януари 23, 2018 Технически погледнато LP има coil tap, така че все едно имам и (почти) P90 китара (не съм предполагал, че толкова ще ми хареса звука). Освен това госпожата има праг на поносимост, до 3 китари. naster, ебаси големия праг! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bluelemon Отговорено Януари 26, 2018 Share Отговорено Януари 26, 2018 TelePhone! 10 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DYLGIQ Отговорено Януари 27, 2018 Share Отговорено Януари 27, 2018 От няколко месеца имам Gibson Les Paul Custom, набор 76, а още не съм се похвалил, за което нямам обяснение. Оня ден се сдобих и с кубето - Peavey 6505+ и се хваля своевременно 8 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Acei Отговорено Януари 27, 2018 Share Отговорено Януари 27, 2018 От няколко месеца имам Gibson Les Paul Custom, набор 76, а още не съм се похвалил, за което нямам обяснение. Оня ден се сдобих и с кубето - Peavey 6505+ и се хваля своевременно ахха ей това е правилното комбо ха честито Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts