Jump to content
Българският форум за музиканти

ivko1985

Members
 • Content Count

  54
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Good

About ivko1985

 • Rank
  Навъртащ се

Previous Fields

 • Инструмент
  Китара

Contact Methods

 • AIM
  ivko1985
 • Skype
  ivko1985

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Свищов

Recent Profile Visitors

605 profile views
 1. Мен пък ме е яд, че няма The X Factor от 1995 година. Наистина, не е най-добрият албум, а и е доста оплюван заради Блейз Бейли, но това е първата метъл касетка, която си купих в края на 1995 година! Тогава само бях чувал за Мейдън и то относно концерта им в България. Реших да си купя албума, а и обложката изглеждаше много яко! Песните ми направиха голямо впечатление и доста съм го преслушвал преди да открия по-старите, но по-добри албуми! Но за мен The X Factor има сантиментална стойност и бих гласувал за него ако го имаше!
 2. ivko1985

  Death - Spirit Crusher

  Браво! Много добре се е получило! Ще се радвам да чуя още. Например Flesh and the power it holds или други парчета от този велик албум!
 3. ivko1985

  Новия John Mayer PRS Страт

  Много зле изглежда! Това бие сигначъра на Марти Фридман!
 4. ivko1985

  Забавна простотия

  Този филм наистина е голяма простотия.
 5. ivko1985

  Станах татко и аз...

  Честито! Нека бъде жив и здрав!
 6. Да, видео никой не се сеща да пусне...поне напоследък.
 7. ivko1985

  Taisto Guitars

  Има цени в сайта, който сте посочили. Ето това са написали: LOADS OF FEATURES - WIDE CUSTOMIZATION SCM - Standard Custom Made - prices starting from 2299 EUR ACM - Artist Custom Made - prices starting from 2800 EUR ECM - Elite Custom Made - prices starting from 3600 EUR
 8. naster, ебаси големия праг!
 9. ivko1985

  Сериен номер на Squier

  Не се заяждам, но какво значение има това? Или имате надежда да се окаже някакво по-качествено "дърво"?
 10. Колега, струва ли си да се вземе и чанта за почти 100 лева за този THR? Ако можеш да кажеш впечатления за Yamahata ще съм благодарен!
 11. В Гугъл излиза един сайт на гръцки, където се продава някаква класическа китара Jose Arenas C 10 за около 60 евро. Предполагам тази е същата марка и е китара от нисък клас.
 12. А някакво видео не сте ли правили от мястото на събитието?
 13. Малко трудно се виждат недостатъците от снимки, направени със светкавица!
 14. Наистина цената е подозрително ниска за щастки Фендер. Може би иска бързо да я продаде. Малко трудно да се разбере от калпавите снимки, направени със светкавица! Трябва да се види и да се пипне. От сайта на Фендер наистина дава, че е Highway One, произведена между 2006 - 2011 г. От guitardaterproject.org пък дава, че е 2009 или 2010 г. произведена, пак в САЩ
 15. В раздел "Хардуер" има някои теми, свързани с техника за домашно студио. В YouTube също има доста клипове, например този: https://www.youtube.com/watch?v=5uEfqnWKLLQ&t=294s. Пичът показва в другите клипове как записва инструменти и вокали с тази техника. Може да се слезе и под 300 долара, според мен. Единият вариант е да се търсят неща втора ръка, долу-горе в същия ценови диапазон като тези на клипа или нови, но от по евтините марки. Например вместо PreSonus - Behringer и т.н.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.