jorog Отговорено Септември 5, 2017 Отговорено Септември 5, 2017 Да се похваля и аз със един як усилвател Bugera 6260 112. 5 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 6, 2017 Отговорено Септември 6, 2017 Като базиран на Peavey 6505 112+ и този усилвател вероятно е наследил бъговете на оригинала. Така че: Провери биаса, който фабрично е МЕГА студен. В тоя амп и 333, както и Пийви оригиналите някои комплекти 6L6GC може и да не се биаснат достатъчно топло. В такъв случай трябва да се използва EL34 режима, но преди да го цъкнеш намали потенциометъра до минимум (възможно най-малък ток). В никакъв случай не използвай вградения метод за биасване, който е ужасно недоразумение и дава откровено грешни резултати (повече пречи, отколкото помага). Някъде мисля на ТАЗИ страница имаше подробно инфо за Peavey XXX. Методът им за биасване е същия, макар моделът усилвател да е друг. 2 Цитирай
jorog Отговорено Септември 6, 2017 Отговорено Септември 6, 2017 Не съм сигурен дали трябва да се пипат настройките.Взех го ползван.Дойде със ЕНХ 6L6GC крайни лампи.Добре ми звучи.Ще видя какво може да се направи занапред.За точни резултати ще трябва да си намеря/направя адаптер за замерване на анодния ток на покой.Освен това при ползване на повече от един тип крайни се прави компромис със режимите и подобни стойности са в някаква степен адекватни. Цитирай
lyu_records Отговорено Септември 12, 2017 Отговорено Септември 12, 2017 Не се занимавай с глупости, ако свири добре, че ще стане една... Аз имам 6262 ама е infinium и там имаш светлинна индикация ако някоя лампа е тръгнала да си ходи. Не е нужно да се купуват мачнати комплектчета сменя се само тази която се вижда на индикатора и не е нужно да биасваш "поне според книжката съпровождаща усилватела" до сега не ми се е налагало в общи линии съм доволен бугеропотребител. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 13, 2017 Отговорено Септември 13, 2017 Имаше някъде обяснения или клип какво прави тъя "невероятна" технология Infinium. Простотия голяма е. Лошото е, че вече само такива правят. Мачнатите лампи са по-скъпи с 2-3-5 лева, което е нищо пари. А коректно мачнатите лампи далеч не са само със сходно измерен аноден ток. Цитирай
Karavadjo Отговорено Септември 13, 2017 Отговорено Септември 13, 2017 1.ENGL Blackmore 2.KITTY HAWK Quattro preamp. 7 Цитирай
lyu_records Отговорено Септември 13, 2017 Отговорено Септември 13, 2017 @Baby Thomas те са скъпи с по 5лв ма е едно да купиш една лампа, а друго да купиш 4бр. на куп. Като пуснаха infinium "технологията" направо взеха ISO по пожаро безопасност, щото преди това беше страшно. Цитирай
G.Varbanov Отговорено Септември 15, 2017 Отговорено Септември 15, 2017 ESP Eclipse в окончателния му вид, след всички модификации. И една китара, за която мечтаех преди години - ESP KH-2 Kirk Hammet Signature. 12 Цитирай
DaftFunk Отговорено Септември 25, 2017 Отговорено Септември 25, 2017 (Редактирано) Аз онзи ден се сдобих с Гранд Аудиториум ...а бях тръгнал за дреднът ;-) Редактирано Септември 25, 2017 от DaftFunk 3 Цитирай
ivko1985 Отговорено Септември 25, 2017 Отговорено Септември 25, 2017 (Редактирано) DaftFunk, кой модел Vintage е това? Редактирано Септември 25, 2017 от ivko1985 Цитирай
DaftFunk Отговорено Септември 25, 2017 Отговорено Септември 25, 2017 DaftFunk, кой модел Vintage е това?VGA900n. Преди малко осъзнах, че тя няма страп пинс. Не че много ми трябват ама... Цитирай
ivko1985 Отговорено Септември 26, 2017 Отговорено Септември 26, 2017 Отзад би трябвало да има. Така ми се вижда от снимката. Пък отгоре ще хванеш колана за главата. Цитирай
DaftFunk Отговорено Септември 26, 2017 Отговорено Септември 26, 2017 Извинявам се за лошото качество на снимката по-горе. За това слагам още снимки на Vintage-a. Електрониката е Fishman Isys+ със sonicore piezzzo адаптер. Тоест Bass-Trebble / 2 band EQ / + volume и phase shift. Цитирай
garcho Отговорено Октомври 21, 2017 Отговорено Октомври 21, 2017 Продавача през цялото време говореше за ускорение 3G,двигатели,лампи и руски изтребители 3 Цитирай
Recommended Posts