Jump to content
Българският форум за музиканти

garcho

Members
 • Posts

  166
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

garcho last won the day on August 30

garcho had the most liked content!

Previous Fields

 • Инструмент
  китара

Recent Profile Visitors

2298 profile views

garcho's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Very Popular Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Reacting Well Rare

Recent Badges

167

Reputation

 1. garcho

  The Loner

  Привет! То свиренето малко сложно ми се вижда, трябва да ги разплачеш, да ги разсмееш, да ги докараш до истерия, да летят прашки и сутиени. И в най-лошия случай, джема трябва да завърши като The Who в силните си години. С 15 часа за половин година свирене няма кой да излъжеш вечe. :))
 2. garcho

  The Loner

  Както е казал мъдрият японски народ - "Не е важно как стържеш, важното е да се опитваш да стържеш". Номерът е да се регистрираш във форума и след десетгодишен престой тези неща стават второстепенни.
 3. garcho

  The Loner

  Стържем, защото преди години имаше истерично-културно-масово форумно стържене. И аз, барабар Петко са мъжете, гнявих един кремондер до откат. Та какво съм стъргал по форумното стържене, това и сега доостъргавам.
 4. Аз отидох на мотика и си тръгнах на кирка, но останах със страхотни впечатления какви готини хора бродят из форума! То женското присъствие на масата не закъсня, защото бехме само убавци, па и като дочуха колко сме умни... Като на всяка музикантска маса не може без красиви цветя! Добре, че не посвирихме, защото вече щяхме да сме с фенки и повторни ангажименти.
 5. Ей, ора, така исках силно да ви благодаря, че през годините толкова много неща научих от вас! И лично да ви се извиня за ужасното шумоподаване. С тва "ше додем/нема да додем" бех тръгнал по чукарите, но не се получи, явно е трябвало да мина. Идем!
 6. garcho

  The Loner

  Метам гащеризона и почвам да бичим на неоралчето. Компенсираме с бендове, мъчим, държим тоналност като в доброто старо време, когато форумните изтрещявания държаха скорост. Форумната идея за среща, дори и за хора в предпенсионна възраст, звучи окрилящо за всички шумоподаватели в космическото пространство! Нека се самопоканим с адресни надписи на ръцете, за да се изпратим с частица притча за шумоподаването. П.С. Който ми подари тази китара, два стека бира, бутилка Danzka, бутилка Белая Березка Златна и кило врачанска.
 7. Риболовната версия
 8. Кавър с широкоаудиторни елементи
 9. След стремглавото и остро навлизане на форумния отдел в годината на котката, тази тенденциозност подхрани ъгъла ми до "шипковия храст". Шест лабави кенчета вкарАх до де нагласим тея мачки.
 10. Галактическо-възлово място във възела
 11. Снощи се нафирках на Megadeath и Pantera, явно контрастът с Тони Димитрова е породил опит за коментар. Вероятно идеята е била, че да се направи нещо яко, дори и елементарно, трябва да има багаж.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.