Claypool Отговорено Август 5, 2017 Share Отговорено Август 5, 2017 Ех, силвърбърст-а. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
badValue Отговорено Август 6, 2017 Share Отговорено Август 6, 2017 (Редактирано) Баритоновия ми Гриф си има ново тяло... ....и от 6 месеца си имам и.. Mahalo concert wide neck https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRCPzqdwD8RGNCuPhUejTSP4Wp6DvFSMNttSnPkEJlc2frPk9AY Sent from my C5502 using Tapatalk Редактирано Август 6, 2017 от badValue 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Август 7, 2017 Share Отговорено Август 7, 2017 G.Varvanov, нали имаше KFC Signature, тя нали е бяла... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Август 7, 2017 Share Отговорено Август 7, 2017 Тя не се брои :> Само формата и е Les Paul. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Akerfeldt Отговорено Август 14, 2017 Share Отговорено Август 14, 2017 Аз не знам защо, но тоя LP Custom сребърния на Жоро много ми тежеше. Явно Гибсън не е за всеки. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Август 15, 2017 Share Отговорено Август 15, 2017 ^Белият е с кило и нещо над сребърния Наблягам на тренировките за гръб... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heartman Отговорено Август 15, 2017 Share Отговорено Август 15, 2017 (Редактирано) Напоследък истерясвам с това Поздрав! Редактирано Август 15, 2017 от Heartman 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wiseppman Отговорено Август 28, 2017 Share Отговорено Август 28, 2017 Попълних колекцията BOSS. 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PlamenM Отговорено Август 28, 2017 Share Отговорено Август 28, 2017 Уха....покажи няколко демота със синта...че му се точа.. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Септември 2, 2017 Share Отговорено Септември 2, 2017 Предният ми Eclipse не се задържа, защото жената изрева "Да го махаш това циганско злато!" Там нямаше как заради жълтия байндинг. Този път я надхитрих! Остава да се сменят адаптерите с Bare Knuckle Rebel Yell Steve Stevens Signature Set. 5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PlamenM Отговорено Септември 2, 2017 Share Отговорено Септември 2, 2017 Лошо става като почне жената да разбира от китари...не може да кажеш " Ми ето, бе, виж я каква е стара и очукана, съвсем евтино я взех, цели 50 лева дадох за нея...".. 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Септември 3, 2017 Share Отговорено Септември 3, 2017 Моята го знае тоя номер със старите и бити :> Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Karavadjo Отговорено Септември 3, 2017 Share Отговорено Септември 3, 2017 6 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Acei Отговорено Септември 3, 2017 Share Отговорено Септември 3, 2017 а защо точно Bare Knuckle Rebel Yell? Инак честито много джиджена краставица ъъъъъ красавица Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Септември 3, 2017 Share Отговорено Септември 3, 2017 Пробвах го на друг Les Paul и ми допадна. Фен съм на Bare Knuckle. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts