iliev.p Отговорено Януари 14, 2017 Share Отговорено Януари 14, 2017 Честито на всички,да ги ползвате със здраве,да им се кефите максимално,ида ги чуем как обаждат! А пропо,тези които имат половинки,дано са преминали скандалите(вместо коже.палто,китара). Още веднъж ЧЕСТИТО! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
atanas_shishkov Отговорено Януари 14, 2017 Share Отговорено Януари 14, 2017 Много сериозна придобивка, Данчо, честито!Също и на останалите - със здраве да си ползвате новите инструменти и да им се радвате 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zlatanov Отговорено Януари 19, 2017 Share Отговорено Януари 19, 2017 Айде и аз да се похваля с последните придобивки Ibanez Rg870QMZ-hvv и Cort Earth70E-NS: 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rezachka Отговорено Януари 20, 2017 Share Отговорено Януари 20, 2017 (Редактирано) Редактирано Януари 20, 2017 от Rezachka 8 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Януари 21, 2017 Share Отговорено Януари 21, 2017 След няколко години кумене... Реално не свири, но пък пази (уж) една камара джаджи за няколко торби пари. Лошото е, че тежи и заема място в рака, който не беше изчислен да има и това, ама... Ще ъпгрейдваме по-натам. 7 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DREAMMIND Отговорено Януари 23, 2017 Share Отговорено Януари 23, 2017 Тръгнах да сменям адаптерите на японския страт и се спрях на тези. Почетох малко мнения, от които 80% бяха адски отрицателни, но пък посвирих на китара с такива и се уверих за пореден път, че нета е пълен с дървени философи. Адаптерите са страхотни, бистри, чуват се струните, звучат хулигански, точно за седемдесетарски страт от 85 година. 7 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Svanio Отговорено Януари 26, 2017 Share Отговорено Януари 26, 2017 Да се похваля с това откачено fuzz-че. Zvex Fuzz Factory 6 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jim-ph Отговорено Януари 26, 2017 Share Отговорено Януари 26, 2017 само че с тоз ЛП FF няма особен смисел. Сингли му трябват. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Януари 26, 2017 Share Отговорено Януари 26, 2017 На първо четене - и аз, и Джо Бонамаса не мислим така. 7 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jim-ph Отговорено Януари 26, 2017 Share Отговорено Януари 26, 2017 Като взимаш мустанг или джагуар или теле с него - тогава всичко започва Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Януари 26, 2017 Share Отговорено Януари 26, 2017 Всеки си има мнение. Имам някоя друга китара, та горе долу знам как стоят нещата. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Svanio Отговорено Януари 27, 2017 Share Отговорено Януари 27, 2017 Аз и Мат Белами мислим друго също Няма нужда да си даваме акъл, поне не по този начин. @Jim-ph, увжавам колекцията ти и любовта към Мустанга, но всеки си има вкус. Няма смисъл от тази дискусия, поне не и в тази тема. 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jim-ph Отговорено Януари 27, 2017 Share Отговорено Януари 27, 2017 е, поне човек да пробва комбинацията, ако е в София (там по магазини сигурно има въпросни китари) - за да предобие представа, защо аз казах така. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ikonomec Отговорено Януари 27, 2017 Share Отговорено Януари 27, 2017 RezachkaСтрахотна придобивка! Мноого изтънчена! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Svanio Отговорено Януари 30, 2017 Share Отговорено Януари 30, 2017 @Jim-ph1) Това не е ЛП китара, има сингъл на нека2) Пробвал съм със сингли, имам представа3) Наистина е много дървено философска позицията ти - "My way or the highway" един видНищо лично.По темата - завършен е проектът ми по ъпгрейд на корта =] Ще пусна тема в "Изработка и ремонт" по-късно Извинете за ниското качество на снимките, но се придобива идея 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts