Jump to content
Българският форум за музиканти

Zlatanov

Members
  • Мнения

    435
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Zlatanov

  • Рожден ден 07/08/1985

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара, вокали

Contact Methods

  • AIM
    goldy-kz

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Пловдив / София / Казанлък

Последни посетители

1402 профилни разглеждания

Zlatanov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Обществена Репутация

  1. Ако в томан има такива левичаркси китари, има бг онлайн магазин който ги достава на томанските цени
  2. За да не отварям нова тема добавям и Audio Technica M40x в уравнението. В момента съм с AKG K-77, които никак не са ок за друго освен слушане на музика.
  3. Привет, колебая се между 2-та модела. Искам да попитам, някой ако е имал опит с тях да сподели малко инфо, дали парите за 8400 (разликата в цената е около 80 лв. +-5%) си струват или разликата не е фрапираща. Ще ги ползвам да се уча да миксирам демо записи на мои неща, по-скоро за кеф отколкото да гоня някакви чудни резултати (ама знае ли се), монитори няма как да ползвам, нито имам помещение, нито готини съседи, нито достатъчно пари за читави такива.
  4. Като цяло не си струва въпросната интервенция, за парите които ще дадеш да ти сложат такъв тип тремоло, както и цената на самото такова, ще е по-лесно да си купиш китара втора ръка с що годе читаво такова. Примерно Ibanez с Edge zero 2 може да се намери на прилична цена, а самото тремоло си го бива, имам китара с такова която не струва много пари, имах и Premium, който си беше цифра пари и си беше пак със същото, силно се съмнявам да са от различни материали.
  5. DiMarzio Crunch lab е доста готин за метъл, имаме в репетиционната 7-струнната му версия на най-евтиния възможен 7 струнен Jackson и разбива стоковия ми Prestige откъм звук, така че мисля, че е ок за метъл и то доста. Свирим дет метъл, ако това има значение. От това което слушам по демотата из тубата и Evolution-a би се държал добре, аз съм се спрял на него, но пак 7-струнната му версия. EMG-тата са мега куци адаптери, според мен и много други, но в крайна сметка всеки с вкуса си. Дънканите нямам идея, никога не съм имал пряк досег с тях. Но пак по демотата си звучат добре.
  6. И аз да се похваля най-накрая заветния 7-мак... Ibanez RG1527 Prestige
  7. Айде и аз да се похваля с последните придобивки Ibanez Rg870QMZ-hvv и Cort Earth70E-NS:
  8. Edge 3 съм имал, държи до едно време, после прави проблеми, но е поносимо... ако не е ползвано много, си е ок, което е трудно имайки предвид, че повечето китари с такова са на 10-на години. Edge 2 го плюят повече и от Edge 3 по разни форуми, нямал съм досег, но точно то ме отказа от покупката на JEM 555 (просто е подигравка да сложиш такова тремоло на китара която струва над 2000лв. нова). В момента съм с Zero Edge 2, който по мое мнение е доста по-добър и от 2-та горни, а и пак по мнение на хора в нета. Но за 500-600 лв. не знам дали ще намериш 2-ра ръка китара с такъв, освен RGD-тата, които пък не ги хвалят откъм изработка. Моята китара е 2011 г. и тремолото държи при пълно изнасилване. Но имайки предвид, колко е запазена китарата, вероятно не е ползвано много. И все пак всичко е субективно. Успех!
  9. Друг вариант е телефон Nokia 808 41 mpxl, само при слабата светлина, не съм сигурен, че дава задоволителни резултати, но звука е чук! Имах такъв и на всеки концерт който съм записвал, звука беше супер, но не държи много батерията ако снимаш на 1080p.
  10. @evans, благодаря ти, че си постнал този линк! Наздраве! Не бях гледал този концерт, но съм гледал други, както и всички изпълнения на Adam Lambert в American Idol, който той НЕ СПЕЧЕЛИ, тъй като призна, че е гей точно преди финала (това го казвам по повод глупостите, написани по-горе, че едва ли не това му е наградата и че продуцентите му все едно са принудили Queen, да го вземат). Пича е един от най-техничните певци на нашето време, че даже и като цяло (поне според мен) и си е заслужил мястото там... Вярно Фреди (Мир на праха му!) е гений, уникат и т.н., но смятам, че и той би бил щастлив, че концерта е това, което е!
  11. Искам да попитам дали е удачно и изобщо възможно да се направи читав демо запис на хорово пеене с 2 кондензаторни микрофона Behringer C-1 и тази http://www.amazon.com/M-Audio-M-Track-2-Channel-Portable-Interface/dp/B00BQ6KSN6 звукова карта, която все още не сме закупили и се чудим дали да я вземем? Става въпрос за октет, подходящо помещение имаме.
  12. Добре е, само дето малко ти е разтроена китарата или струните са ти стари...
  13. Е Таквиз ми ти работи... особено първата
  14. Страхотен трак Малко късно се включвам... ЦЪК! Много се изкефих, браво на всички!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.