Jim-ph Отговорено Декември 24, 2016 Отговорено Декември 24, 2016 Коледен колаж от Русия. Тука е -42С ама има нещата които ме топлят. 5 Цитирай
chris_barnes Отговорено Януари 4, 2017 Отговорено Януари 4, 2017 От днес собственик на нов кабинет ENGL 412 PRO: 8 Цитирай
edgecrusher Отговорено Януари 6, 2017 Отговорено Януари 6, 2017 За много години на всички тук! Имам китарата от известно време, но едва сега направих необходимите промени и я готова за Фукнята! B.C.Rich Warlock NJ7 сега с 2x EMG 707! 2 Цитирай
edgecrusher Отговорено Януари 6, 2017 Отговорено Януари 6, 2017 Дългоочакван ъпдейт по темата: Бях взел тая тояжка преди време, после я разглобих и дълго не предприемах нищо докато не се свързах с Крис Бас от форума, който ми направи рефрет и пре-лакиране на грифа. Освен това инсталира и новия хардуер. Аз само си сложих адаптерите и електрониката. Най-Накрая заприлича на китара, а и както се оказа от записите онзи ден - дори и обажда яко! Леко пред-Коледно... No Brand Les Paul Copy Надявам се с помоща ви,Колеги да разгадаем годината и място на производство. На гърба на струнника пише Made In Japan. Сериен Номер: 814208. 5 Цитирай
PlamenM Отговорено Януари 8, 2017 Отговорено Януари 8, 2017 Не мога да не се изфукам - Кремона R30 steel string. Засега още е без електроника, но скоро ще бъде екипирана. Моето скромно мнение - отвява Ибанци, Ямахи, и ниския клас Тейлър и Мартин в съотношение цена - качество. Едно клипче снимано с телефона по долу https://www.facebook.com/plamen.mandadjiev/videos/10155688144658538/?l=2635853622205024607 9 Цитирай
Tisho_Vasilev Отговорено Януари 12, 2017 Отговорено Януари 12, 2017 (Редактирано) Този път имам нещо наистина специално, поне за мен. Утре ще разкрия какво точно се крие в този куфар, а до тогава приемам предложения.Позналият ще има поне една бира от мен Мога да подскажа само, че е китара. По едно предположение от човек, марка и модел Поздрави, Тихомир Редактирано Януари 12, 2017 от Tisho_Vasilev 1 Цитирай
synchu Отговорено Януари 12, 2017 Отговорено Януари 12, 2017 ^^ Моля, да не използваме темата за "тука има, тука нема" дискусии. Има си точно определено предназначение. Благодаря. 5 Цитирай
Tisho_Vasilev Отговорено Януари 13, 2017 Отговорено Януари 13, 2017 Извинявам се за предишния пост Ето и новата ми красавица ))Ernie Ball MusicMan JP6 2007 Limited Edition, Fully Loaded Поздрави, Тихомир 12 Цитирай
Jordan_J Отговорено Януари 13, 2017 Отговорено Януари 13, 2017 Много хубав инструмент! Честито! Цитирай
jabs Отговорено Януари 13, 2017 Отговорено Януари 13, 2017 (Редактирано) ^^ Предполагам че съм един от малкото хора във форума имал късмета да влезе във фабиката в Сан Луи Обиспо. И преди това си бях фен на ММ, след това съвсем. Честито човек, това е класен инструмент ! ПП: куфара оригинален ли е? Редактирано Януари 13, 2017 от jabs 1 Цитирай
Jordan_J Отговорено Януари 13, 2017 Отговорено Януари 13, 2017 Tom Anderson Hollow Drop Top Classic (от '98) 16 Цитирай
Tisho_Vasilev Отговорено Януари 13, 2017 Отговорено Януари 13, 2017 ^^ Предполагам че съм един от малкото хора във форума имал късмета да влезе във фабиката в Сан Луи Обиспо. И преди това си бях фен на ММ, след това съвсем. Честито човек, това е класен инструмент ! ПП: куфара оригинален ли е? Много благодаря. Аз съм безобразен фен много от музикантите, които ползват ММ, а след като се докоснах до няколко модела... Куфара е оригинален, но мисля, че и той се води някаква лимитирана серия, като китарата. Говорейки за класни инструменти ..честито, Данчо Прекрасен ТА. Гледах няколко различни модела(Кобра, Дроп Топ Класик, Класик Т) и наистина ми беше трудно да реша. Със здраве и както казва един от най-добрите ми приятели...да напишеш много евъргрийни с нея Цитирай
Jordan_J Отговорено Януари 13, 2017 Отговорено Януари 13, 2017 ^ Подобно, колега! Живи и здрави! Цитирай
travelcaster2 Отговорено Януари 13, 2017 Отговорено Януари 13, 2017 Получих коледни и новогодишни подаръци. 5 Цитирай
Recommended Posts