Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

@DILETANT

Floyd Rose има и вариант с пиезо, не е това причината. Не разбирам идеята да имаш 15 еднакви китари (както да речем Слаш с 40-те LP-та ;) ). Имам китара с плаващ бридж и исках по-друга, с фиксиран.

Избрах тази, защото е и малко по-класическа и по-различна от всичко, което съм имал. Малко е тип PRS, каквато надали ще си купя някога (предвид цената). А Carvin CT серията е много добра алтернатива на половин цена. BTW, за добро или лошо, отдавна ми омръзнаха китарите тип "черна, за метъл, с ръчка". ;) Тази е идеална и за ДропД, и за унисион бендове, и за метълургийка... Бе чудна! :)

• Отговори 7.1k
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Отговорено

Въпреки , че съм  Fender  фен  си взех един съвсем сиромашки  Гибсън .
Каквото и да се говори  и този е жестока рок машина  :metalist: 
Съжалявам за размазаната снимка .
10606231_994325313919517_597230058454359

Отговорено (Редактирано)

Не , този е от ebay.

Цялата работа стана  по особен начин.
Зарибих се да си "комплектовам"  Fender-a  с един Gibson studio platinum, само че ме надцакаха на търга и  се примирих с това "worn brown studio". 
Но може и да е било за добро - алуминиевата нямала Maple top ,  а си била изцяло от махагон , което  не знам как се отразява на зука . Иначе пък беше с много як куфар също в сив металик :)
В момента не съжалявам изобщо :yahoo: 
260518_475256612493059_148391619_n.jpg?o$_35.JPG

Редактирано от ultramega
Отговорено (Редактирано)

Ей така от скука! Tremol-NO и Carvin TBH60

П.С. Още си търся група. Мое да не свирам ногу ама съм убурудван!  :greenball:  И 10 дена награда имам от стрелба в казармата. Демек с АК47 съм урсуз!

H71947000000000-00-500x500.jpg

tbh60.jpg

Редактирано от bluelemon
Отговорено

Aууу,(не)благородно завиждам.Цветът е Raindeer Blue.Чудех се от какво произлиза и се оказа, че северните елени зимъска сменят цвета на очите си от кафяви на сини...