Baby Thomas Отговорено Май 27, 2015 Отговорено Май 27, 2015 @DILETANT Floyd Rose има и вариант с пиезо, не е това причината. Не разбирам идеята да имаш 15 еднакви китари (както да речем Слаш с 40-те LP-та ). Имам китара с плаващ бридж и исках по-друга, с фиксиран. Избрах тази, защото е и малко по-класическа и по-различна от всичко, което съм имал. Малко е тип PRS, каквато надали ще си купя някога (предвид цената). А Carvin CT серията е много добра алтернатива на половин цена. BTW, за добро или лошо, отдавна ми омръзнаха китарите тип "черна, за метъл, с ръчка". Тази е идеална и за ДропД, и за унисион бендове, и за метълургийка... Бе чудна! 2 Цитирай
therealbadmadafaka Отговорено Май 27, 2015 Отговорено Май 27, 2015 ^^Този Carvin е за темата "Най-красиви китари" Честито! +1! Честито и от мен 1 Цитирай
irrealizable Отговорено Юни 13, 2015 Отговорено Юни 13, 2015 С последното попълнение RV5 нямам повече място аз (и пари). 5 Цитирай
ultramega Отговорено Юни 17, 2015 Отговорено Юни 17, 2015 Въпреки , че съм Fender фен си взех един съвсем сиромашки Гибсън .Каквото и да се говори и този е жестока рок машина Съжалявам за размазаната снимка . 14 Цитирай
Karavadjo Отговорено Юни 17, 2015 Отговорено Юни 17, 2015 Честито и със здраве да си го ползваш... 1 Цитирай
Jordan_J Отговорено Юни 17, 2015 Отговорено Юни 17, 2015 ^^^ Това да не е Гибсъна на Жоро Блъфа? Цитирай
ultramega Отговорено Юни 18, 2015 Отговорено Юни 18, 2015 (Редактирано) Не , този е от ebay.Цялата работа стана по особен начин.Зарибих се да си "комплектовам" Fender-a с един Gibson studio platinum, само че ме надцакаха на търга и се примирих с това "worn brown studio". Но може и да е било за добро - алуминиевата нямала Maple top , а си била изцяло от махагон , което не знам как се отразява на зука . Иначе пък беше с много як куфар също в сив металик В момента не съжалявам изобщо Редактирано Юни 18, 2015 от ultramega 1 Цитирай
bluelemon Отговорено Юни 22, 2015 Отговорено Юни 22, 2015 (Редактирано) Ей така от скука! Tremol-NO и Carvin TBH60 П.С. Още си търся група. Мое да не свирам ногу ама съм убурудван! И 10 дена награда имам от стрелба в казармата. Демек с АК47 съм урсуз! Редактирано Юни 22, 2015 от bluelemon 2 Цитирай
ZLE Отговорено Юни 23, 2015 Отговорено Юни 23, 2015 Aууу,(не)благородно завиждам.Цветът е Raindeer Blue.Чудех се от какво произлиза и се оказа, че северните елени зимъска сменят цвета на очите си от кафяви на сини... Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Юни 23, 2015 Отговорено Юни 23, 2015 Страхотна красавица - честито и със здраве да я ползваш Иначе и аз не я знаех историята за цвета, която се оказа интересна Цитирай
Recommended Posts