Jump to content
Българският форум за музиканти

teodor222

новаци
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от teodor222

  1. ЛТД са бомба китари.Ама истинските бомби почват от серииите 400+ нагоре.<400 и те са бомби ама по-скоро бомбички.Разликата е предимно, че по-ниските от 400 ги правят предимно в Китай, а по-високите в Корея и Индонезия.+ това 400 и нагоре започват да имат признаци на качествена електроника и чаркове. От тоя Ибанец да скачаш на тия двете които си показал е ... неоправдано. WARNING: ADVICE -> Или продай Ибанеца и сложи тия 500 кинта отгоре и вземи нещо което ще ти се яви ъпгрейд(аз примерно от ауди а4 2004 не бих си купил следваща кола ауди а4 2005) или верно му сложи едни ЗАКК И ЕМ ДЖИ-та. btw изключително лесно се слагат, вътре в комплекта имат листче с упътване и всякакви схеми.Няма нищо за запояване, единствената трудност е ако трябва да се дълбае дупка за батерията, ама предполагам ще се събере при потенциометрите отзаде.ОСВЕН ако не направиш врътка да ги пуснеш през 18 волта(2 батерии).
  2. Имам 2 БС рича, на единия от които имах идентичен проблем.С времето се доразви и волюма падна константно ей кей ей умря си.Точно пък тогава на по-хубавия ми БС Рич (ха-ха хубав БС рич (ама да верно е хуваба китара)) му набих едно И ЕМ ДЖИ и сложих стария БДСМ (или какъв се води там заводския) на мястото на умрелия.И така разреших проблема . ТХЕ ЕНД
  3. Искаш Страт форма или Страт като звучене ? Ако е първото разгледай LTD М и МН сериите.М50 МН50 са някъде в тоя диапазон ама втора ръка.Но ако я намериш от собственик, който я е поддържал ще си в win/win ситуация.
  4. ^ Всъщност да, би ми било интересно. ----------------------------- От друга страна знам, че повечето продукти за китари - масла и тн. са излишно оскъпени от разни марки като Дънлоп, Фендър, Гибсън и тн.. За 50-100 мл шишенце с някакво масло или паста за полиране ти искат 10-15 кинта.В нета бях гледал много от лютиерите да ползват разни полирпасти за автомобилна боя и ефектите, които постигаха говореха сами за себе си.За същите пари бих си взел 400-600~ мл. паста/гел за полиране за автомобилна боя,но нямам никакът опит и не знам какво да взема, ако реша.Някой с това опит има ли ?
  5. Здравейте,китаристи ! Искам да ви помоля да споделите личния си опит, относно полирането на глоса на финиша.Не говоря за някакви сериозни драскотини(но все пак и за тях ако имате опит споделете),а за онези свръх малките които се виждат само когато повърхността е много добре осветена и гледаме отблизо финиша.Прегледах тубата и намерих клипове на разни лютиери, които ползват пасти за полиране, вакси и тн. Само че марките които препоръчват очевидно в БГ трудно ще ги намеря,затова ако някои има опит с местни продукти да сподели. Благодаря!
  6. Всъщност цветът се води 'black aqua',може би от снимката не личи добре.Историйката зад 'reindeer blue' е готина,не я знаех,въпреки че първоначално харесах точно него финиш.Китарата иначе е страхотна!Ето още една снимка ;
  7. teodor222

    Китара+Пс

    Благодаря на всички,оправих го !
  8. teodor222

    Китара+Пс

    Нямам програмата Cubase.Опитах да бутна това-онова(много не разбирам) и ви качвам снимка да видите поне част от настройките,ако видите нещо нередно кажете да го оправя ;с http://img153.imageshack.us/img153/7272/ehof.jpg Китарата е в синия слот на Line in.
  9. teodor222

    Китара+Пс

    Здравейте ,наскоро си купих китара от наш съфорумник.Свиря като е свързана към пс-то.Звучи идеално.Инсталирах си АСИО + Guitar Rig 3,за да сложа дисторшън ефекта.Тук идва проблема - китарата остава със чист звук.Звука просто излиза от тонколоните без да мине през програмата и ефект така и няма.Ако някой може да ми помогне нека сподели !
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.