Yanni Отговорено Януари 8, 2015 Share Отговорено Януари 8, 2015 Толкова отдавна не съм влизал във форума, че докато се изфукам с новата лопата, тя станала на година и половина... Все пак, ето какво си взех за предния ми рожден ден: Fender American Special Telecaster Снимката не е моя, съжалявам - телефонът ми снима ужасно, за това ползвам такава от интернет (за съжаление и цената не е такава...) Убийствено удобен инструмент със смазващ саунд! Колкото и невероятно да звучи, за под 900 EUR получаваш страхотен американски Fender! Няма да се впускам в подробности, само ще кажа, че Texas Special адаптерите са истиско бижу. Държа я основно в drop-D и в редки случаи стандартна E настройка. Освен, че чисто звучи супер и в трите позиции, с малко повечко гейн, бридж адаптера си звучи доволно метъл. Абе да ми е жива и здрава, дет се вика. 5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
go6o0802 Отговорено Януари 8, 2015 Share Отговорено Януари 8, 2015 (Редактирано) Hamer Vecter 1998 г. (Les Paul Studio pickups ) И аз да се похваля с моята красавица. Имам си я от доста време вече и е най-удобният инструмент за мен! Редактирано Януари 8, 2015 от go6o0802 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bluelemon Отговорено Януари 15, 2015 Share Отговорено Януари 15, 2015 RK5 Fly Rig, Хо-Хо-Хо, Банго Васил какво ми донесе! 7 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heartman Отговорено Януари 15, 2015 Share Отговорено Януари 15, 2015 ^Разкошно! И да не съм офтопик една яка играчка: 6 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MemoDan Отговорено Януари 16, 2015 Share Отговорено Януари 16, 2015 Ъпгрейднах си Страта! Почти нищо не остана от оригиналния хардуер и електрониката! Изключително съм доволен от резултата, а и от това, че сам си направих част от него )ПС: сори за големия размер на снимките! 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gos Отговорено Януари 17, 2015 Share Отговорено Януари 17, 2015 Не съм се хвалил отдавна,тези дни се сдобих с този мъник и супер много му се кефя : 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jim-ph Отговорено Януари 21, 2015 Share Отговорено Януари 21, 2015 1986 'Mint Collection' & 1989 EGC700 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tatkoogi Отговорено Януари 21, 2015 Share Отговорено Януари 21, 2015 Предполагам ги дават по две за лев... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
menaka Отговорено Януари 21, 2015 Share Отговорено Януари 21, 2015 Честито на Jim-ph, китарите са невероятни (естествено за който знае за какво става на въпрос) 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jim-ph Отговорено Януари 28, 2015 Share Отговорено Януари 28, 2015 Пораснали са! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jabs Отговорено Януари 28, 2015 Share Отговорено Януари 28, 2015 (Редактирано) Като гледам, отиват директно в olx, така че по-добре ги поствай в базара... Редактирано Януари 28, 2015 от jabs Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Януари 28, 2015 Share Отговорено Януари 28, 2015 (Редактирано) Кога да ги очакваме в OLX? :> Поне струните им намести в нътовете и струнниците, колкото за снимката преди да ги разкараш. Редактирано Януари 28, 2015 от G.Varbanov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Януари 28, 2015 Автор Share Отговорено Януари 28, 2015 Аз не мога да разбера колегата Jim-ph се фука какво продава ли? В смисъл за втори път виждам фукня с нещо, което го има за продан в базара. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jim-ph Отговорено Януари 28, 2015 Share Отговорено Януари 28, 2015 Ами аз ги свиря така или иначе, и са мои. И се изфукам с моите инструменти. А като продажба - при всеки инструменти са в движение, така или иначе. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Януари 28, 2015 Share Отговорено Януари 28, 2015 Jim-ph, знам че си добър музикант, също така знам, че тези китари са доста по-хубави от нови за същите пари. Няма нищо лошо в препродажбата на китари, особено ако са качествени. Евала намерил си бизнес. Но да ги слагаш 5 еднакви в Фукня при положение, че до преди месец плюеше Les Paul китарите и тръбеше, че друго освен Fender не съществува... и 15 мин по-късно да ги видим всичките наредени базари и OLX-и, те прави да изглеждаш като дребен тарикат. Няколко човека, включително и аз щяхме да купим на момента, ако не бяха тези твои селски постъпки. Успех с препродажбите! 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts