sbondokov Отговорено Септември 11, 2014 Отговорено Септември 11, 2014 Жоро, искам семпъл, за да се уверя, че не си само колекционер 1 Цитирай
Hillbilly Отговорено Септември 11, 2014 Отговорено Септември 11, 2014 Потанцуем, красная сучка! Fender Mustang 1966. Отвън и отвътре 100% оригинален. Къстъм шоп или реставриран,няма как да не е паднал нитро лака и да не е клеясал бриджа,ако е свирено на нея? 1 Цитирай
jabs Отговорено Септември 12, 2014 Отговорено Септември 12, 2014 ^^^^^ Жоро, с тая покупка получи почетно място в залата на славата събрала маниаците във форума, което ме изпълва с искрено възхищение :) Честито !! Цитирай
G.Varbanov Отговорено Септември 12, 2014 Отговорено Септември 12, 2014 Благодаря ти! Сега вече нямам право на излагации и оправдания свързани с гиър :> Захващам се сериозно със свирене. 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 12, 2014 Отговорено Септември 12, 2014 Така е, прав си. Както съм казвал неведнъж: "Пазаруването не свири!" Честитка! 3 Цитирай
jabs Отговорено Септември 12, 2014 Отговорено Септември 12, 2014 ^ абе като се замислиш в повечето случаи и свиренето не пазарува 6 Цитирай
Hillbilly Отговорено Септември 12, 2014 Отговорено Септември 12, 2014 (Редактирано) То си е така,ма тука сме все болни мозъци повечето,от обичта към музиката,която в страната на чалгата не върви и си купуваме инструменти,които ни радват.. щото да влачиш оборудване за 2000 и да се прибереш с 10 кинта е..не знам,верно требе да си с твърда тиква за да продължаваш.аз маса години не свирих,сега е същото положение в общи линии. Редактирано Септември 12, 2014 от Hillbilly 2 Цитирай
Telerig Отговорено Септември 12, 2014 Отговорено Септември 12, 2014 Обикновено след такива покупки следва порязващата ентусиазма реакция на хората, които не разбират от музикална техника " Абе ае стига си си давал парите за глупости ". Как да обясниш, че точно това не са глупости, а онова дето те си мислят, че не са глупости - точно те са глупости... 3 Цитирай
Jim-ph Отговорено Септември 12, 2014 Отговорено Септември 12, 2014 Сглобих днес такъв parts-caster гриф от Squier - клен е клен, няма разлика къде е порастнал. тялото - европейска елша, UK. Тремоло ам. стандарт. Fender custom shop John Cruz Limited адаптери master tone, master volume плъзгач прави преключване между режим 3 сингла или 2 хъмбъкера. малко олио за красота и - готово. Цитирай
panhead Отговорено Септември 13, 2014 Отговорено Септември 13, 2014 Поздравления за страхотния Fender Mustang!!! Respect! Цитирай
Jim-ph Отговорено Септември 14, 2014 Отговорено Септември 14, 2014 ще видим когато ще дойде, много ми е интересно! Цитирай
SynV Отговорено Септември 22, 2014 Отговорено Септември 22, 2014 От няколко дни все не ми остава време и аз да се похваля . Schecter Omen 6 Extreme BCH Много прекалих със снимките 1 Цитирай
Annonnymоus Отговорено Септември 22, 2014 Отговорено Септември 22, 2014 А честито! За мен Шектъра винаги е бил правилния избор. 1 Цитирай
Acei Отговорено Септември 22, 2014 Отговорено Септември 22, 2014 Ха честито за шектъра притежавал съм предшественика на този модел и беше много приятна китарка със здраве да си джиджиткаш 1 Цитирай
Recommended Posts