boreto Отговорено Март 23, 2014 Отговорено Март 23, 2014 Бебо бебоооо, предаде ти четата! Направо ме е срам, че те познавам 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 23, 2014 Отговорено Март 23, 2014 А мен питаш ли ме как живея със себе си. Сутрин като се видя в огледалото и като се сетя и денят ми "отива на юг"... 3 Цитирай
Icarus Отговорено Март 24, 2014 Отговорено Март 24, 2014 Отидохме да търсим китара за един брадър при Херберт в Казанлък, и каква стана тя, отнесох си копие на Fender Champ '57 2 Цитирай
PlamenM Отговорено Март 24, 2014 Отговорено Март 24, 2014 При Херберт човек ама мнооого лесно може да се подхлъзне...има много материал там, че и избиран... Цитирай
Icarus Отговорено Март 24, 2014 Отговорено Март 24, 2014 ^Факт. Аз си знаех, че така ще стане Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Март 24, 2014 Отговорено Март 24, 2014 (Редактирано) Да се похваля с нещо скромно, но от сърце - ъпгрейднах моя Fender HM Strat с нов нек адаптер DiMarzio Air Norton S / такъв адаптер има на Laguna-та на Greg Howe /! Резултатът меко казано надмина очакванията ми Специални благодарности на Ники-фена, за бързия и професионален монтаж! Редактирано Март 24, 2014 от atanas_shishkov 3 Цитирай
killer Отговорено Март 25, 2014 Отговорено Март 25, 2014 Честито, Наско. Как го намираш в сравнение с full size humbucker версията? Излишно е да казвам, че чакаме семпли 1 Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Март 25, 2014 Отговорено Март 25, 2014 Благодаря ти, приятелю Звучи безкомпромисно, независимо, че е single size humbucker! Имах възможност да тествам, преди време, Ibanez RG3XXV 25 Anniversary - нова версия на култовия модел RG565, издадена по случай 25 години от създаването на RG серията. Именно той е с Air Norton S на нек позиция и много ми допадна как звучи / особено на китара с maple гриф /! При първа възможност, ще запиша нещо с Fender-a 1 Цитирай
Telerig Отговорено Март 27, 2014 Отговорено Март 27, 2014 В играта съм отново - Ibanez TS9 и CP9: 2 Цитирай
Slide Отговорено Март 27, 2014 Отговорено Март 27, 2014 С една такава Made in BG настъпикутийка се сдобих. Винтидж саунд яко! 1 Цитирай
Yo The Real Отговорено Март 27, 2014 Отговорено Март 27, 2014 Да, прекрасен е фъза, само че не знам как е при теб, но при мен когато я включа и сигнала на кутийката е осезаемо по-слаб от сигнала на чистия канал на усилвателя. :/ Цитирай
Slide Отговорено Март 27, 2014 Отговорено Март 27, 2014 Ами не съм забелязал такова нещо - най-добре се обърни към пича и му пиши във ФБ. До колкото знам използва германиеви транзистори и винтидж компоненти, като цяло и може нещо да е дало фира. Имам и едни прототип, пак от него, копие на буустера на Джими Пейдж, при него също не съм забелязал тва, което описваш. Цитирай
synchu Отговорено Март 27, 2014 Отговорено Март 27, 2014 Това не би трябвало да е така. В смисъл, че не е нормално и няма връзка с германиевите транзистори. Аз имам няколко ефекта с германиеви транзистори + няколко fuzz-чета, сред които и един с германиеви. Сигналът е осезаемо по-силен (разбира се при съответното положение на потенциометъра за усилване ). Но да не разводняваме темата. Цитирай
Recommended Posts