Rammkopf Отговорено Декември 3, 2010 Отговорено Декември 3, 2010 (Редактирано) Еййййййц ... дупЕ! С мно-о-о-о-го агресия да къртиш стружките! Редактирано Декември 3, 2010 от Rammkopf Цитирай
Bobolin Отговорено Декември 3, 2010 Отговорено Декември 3, 2010 Ха, супер. Честита да ти е. Аз все още живеех с мисълта, че Джеф Уолтърс е още с модела си на онези извънземни custom shop поляци от RAN Guitars. към въпросният модел.Виждам, че е запазил основната идея между предишният му сигначър и сегашният в Epiphone. Много ме радва това, че човека е фен на определено виждане за инструмента си и макр и да сменя фирмата, основната концепция си остава същата. Още веднъж да ти е честита. Цитирай
death^metal Отговорено Декември 4, 2010 Отговорено Декември 4, 2010 (Редактирано) Мерси, мерси Сега е момента да спомена и другите нови два дивайса - и двете с безобразно високо качество и ефективност ISP Decimator, не мисля че има нужда от представяне. Благодарности на Nikifena за Firesound машинката - супер е! Редактирано Декември 4, 2010 от death^metal Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 4, 2010 Отговорено Декември 4, 2010 Мънка,ти съвсем изтреще бе,баце Цитирай
ciriljhonson Отговорено Декември 5, 2010 Отговорено Декември 5, 2010 (Редактирано) ^Хайде, хайде, Мен ако ме питаш, всички сме си малко истрещели на дърти години. Преди имахме мечти, сега ги сбъдваме, лошо няма, лошото е защо чак сега. Мъни, със здраве да си бичиш,режеш, трещиш и т.н. При мен нещата вървят в подобен логарътъм, но с други неизвестни, а ако нямаш място къде да си дършиш китарките, обади ми се ще измислим нещо. :hysterical: Редактирано Декември 5, 2010 от ciriljhonson Цитирай
Jordan_J Отговорено Декември 5, 2010 Отговорено Декември 5, 2010 Marshall JCM 2000 TSL 100 amp w/footswitch Marshall JCM 900 Lead 4x12" cab Нямам търпение да дойде! Наздраве! Цитирай
Yo The Real Отговорено Декември 5, 2010 Отговорено Декември 5, 2010 Замина Line 6-a, акустира VOX-a. VOX AD15VT-XL Страшна работа е! Лампата, макар и само една се усеща. Две чисти симулаци и девет вида дистъра... точно каквото търсех. Два дни се чудех докато реша какво да запаметя като дистър - пък докато после настроя ефектите (които си имат всички настройки чрез комбинациите на Edit 1).... абе чудно! P.S. Пък на чистия Кобейна пасти ще яде! Цитирай
Karavadjo Отговорено Декември 5, 2010 Отговорено Декември 5, 2010 "visiondann" не си збъркал изобщо с избора на амп.Имам същия в нас, със здраве да си го ползваш. Цитирай
Voodoo_MetaL_PK Отговорено Декември 6, 2010 Отговорено Декември 6, 2010 Честито Йо!Извади му душата съседите да не си и помислят за сън! Цитирай
Rammkopf Отговорено Декември 6, 2010 Отговорено Декември 6, 2010 bobolin-е, гад мръсТна, искам 219-ката!!! Честито да ти е новото главоболие ъ-ъ-ъ ... на съседите, де. Цитирай
Bobolin Отговорено Декември 6, 2010 Отговорено Декември 6, 2010 ^ Благодаря. Като им дойде времето ще заемат достойно мястото си където трябва ... Цитирай
Acei Отговорено Декември 6, 2010 Отговорено Декември 6, 2010 babolin-е ха честито да са ти новите далаверки като ги сложнеш на китарката да направиш демо и да опишеш китарката от какви дървета е поздрави Цитирай
Kalmar Отговорено Декември 7, 2010 Отговорено Декември 7, 2010 (Редактирано) Ето и няколко нови гадинки, които ще влязат в педалборда, който е в процес на завършване. Ibanez CS 9 Stereo Chorus '81 (Всъщност производство на Maxon за Ibanez) Специални благодарности на НикиФена за това, че отново му вдъхна живот! Едно нещо, което отдавна трябваше да включа в арсенала си... Отново страхотна работа на Ники. Korg DT10... тунер, модел 2003-та... няма какво толкова да се обяснява! Скоро и още "камиончета"... Редактирано Декември 7, 2010 от Kalmar Цитирай
fLiSk Отговорено Декември 7, 2010 Отговорено Декември 7, 2010 Адашът пак е свършил добра работа явно. Честитутка ! Трупай, трупай, аз се каня да си наредя педалборда като хората от 1000 години ама не стигам деебиш Цитирай
Recommended Posts