muzicantini Отговорено Август 29, 2010 Отговорено Август 29, 2010 Slav, това Гибсън с 3 сингъла ли е?? Цитирай
Slav Отговорено Август 29, 2010 Отговорено Август 29, 2010 (Редактирано) Да, точно Гибсън с 3 сингъла е, грифът е като на Flying V, превключвателя е наистина интересен, още не съм разбрал точно как работи, но по това, което чувам, съдя, че са комбинации от нек и мидъл. Ще търся още информация, понеже е наистина интересна китара. Редактирано Август 29, 2010 от Slav Цитирай
chalgasucks Отговорено Август 29, 2010 Отговорено Август 29, 2010 превключвател че и с 4 ... , не е ли онова дето стърчи нагоре и е три степенен switch!!! Цитирай
Slav Отговорено Август 29, 2010 Отговорено Август 29, 2010 ^Горе е само двустепенен Говорим за този до потенциометрите за volume и tone. Ясно се вижда, че има 4 позиции. Последно уточнение, извинявам се на модераторите, малко разводних темата. Ето тук може да се прочете какви са комбинациите на суичoвете. Цитирай
docc Отговорено Август 30, 2010 Отговорено Август 30, 2010 (Редактирано) Малка добавка: Горепосочената схема (разработена от Bill Lawrence, който по това време работи за Gibson) за превключване на адаптерите се порменя след 1978г. Промяната е малка - позиция 1. на четиристепенния ключ, която включва neck&mid pickups, започва да отговаря само за neck адаптера. Редактирано Август 30, 2010 от docc Цитирай
jeordie14 Отговорено Август 30, 2010 Отговорено Август 30, 2010 Точно тези превключватели са много интересни , B.B. King има подобен на неговата Гибсън Lucille ( с разликата че неговото е с 5 степени и се нарича " Varitone " - a parametric equalizer with 5 presets ), а такъв " Varitone " също имат и китарите от серията ES-345 ( на гибсън ) малко оф-топик , обаче ако някой може да сподели как се наричат тези , да ги наречем звуко-деформиращи допълнения ? и дали се продават в магазини за радиотехника и електротехника ? Цитирай
Valserp Отговорено Август 30, 2010 Отговорено Август 30, 2010 Интересен Гибсън. Таквоз не бях виждал. Цитирай
Nikifena Отговорено Август 30, 2010 Отговорено Август 30, 2010 ^ Varitone - честотна корекция Slav, честито. Такива китари рядко се виждат. Цитирай
assassina Отговорено Август 31, 2010 Отговорено Август 31, 2010 честито мощна китар аз са си си зимам един ибанец ма Цитирай
GreenZombie Отговорено Август 31, 2010 Отговорено Август 31, 2010 Сега и аз да се изфукам... Cort m200 Цитирай
npokonu Отговорено Август 31, 2010 Отговорено Август 31, 2010 По принцип не обичам да се хваля, ама не мога да се сдържа. Днес си получих новата машинка от Gregg - "The Blue Ripper". Невероятен звук, не мога да се накефя, иде ми да си ударя гъза в тавана от кеф!!! :) Благодаря, Галине, дано посъбера кинти да си поръчам още благинки!!! Цитирай
рахата Отговорено Септември 1, 2010 Отговорено Септември 1, 2010 Един DiMarzio Paf Pro благодарение на колегата Strungout Цитирай
DYLGIQ Отговорено Септември 1, 2010 Отговорено Септември 1, 2010 (Редактирано) Гарландче е Един съфорумник има подoбно, да видим кога ще се похвали Ето на, хваля се: Това е MV33 - нещо, което няма нищо общо (освен кутията и трафовете) с легендата MV3. Моето бижу е със сходен преамп като на Валсерплифайъра(чист Фендер, мръсен Богнер, с 3 ецц83), но с две ЕЛ84 в края. Клас А, 12 вата. Звучи убийствено! Има склонност да кранква по-рано (при по-ниски нива на усилване), което за мен е добре дошло, защото мога да се потопя до ушите в лампов елей дори в спалнята си, и то без да ми е необходим атенюейтър. От друга страна на репетиция не отстъпва на здраво млатещ барабанист- културист, вдигащ половината си рода от лежанка. Освен нашите две машинки, има и още една и толкоз! И това ако не е бутиков амп, не знам кое е! Благодаря на Gregg за перфектната работа. Чакам да ми върнат микрофона и ще се похваля със семпли където трябва. Редактирано Септември 1, 2010 от DYLGIQ Цитирай
bluelemon Отговорено Септември 2, 2010 Отговорено Септември 2, 2010 Брутал! И dimarzio-то и 33-ката. Цитирай
Recommended Posts