Jump to content
Българският форум за музиканти

npokonu

Members
  • Мнения

    186
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от npokonu

  1. Мда, определено трябва да го чифтосам с адаптер от същата фамилия
  2. Acei, мерси! Монтирах го и определено звучи по-добре и по-различно от DiMarzio Evolution, с който бях до момента. Обаче не ми се връзва с другото Evo на нека.
  3. Ето малко и от мен: Bare Knuckle Aftermath bridge + Little Green Wonder by Mad Professor
  4. Жив и здрав да си, Коц! Честит празник!
  5. Моето неангажиращо мнение е, че от това, което се предлага по нашите магазини най-добрия и евтин вариант е Еликсир. Преди време правих проби с различни марки струни и ето резултата: С Ernie Ball успях да изкарам една седмица при сумарно свирене около 10-12 часа за цялата седмица и почнаха да потъмняват и да глъхнат. Rotosound точно на 3-тия ден ги хвърлих, защото освен потъмняването почна да личи и ръжда и тона се изгуби осезаемо. D`Adario ми издържаха около 2 седмици . Пробвал съм и Gibson, Yamaha и разни други евтини, но и те издържат до седмица. От тоя ценови клас най-доволен съм от Dunlop - издържат близо месец. А като казвам, че Еликсир-а излиза най-евтино имам предвид това, че ми държи 3 месеца (!!!). Сами смятайте колко от евтините трябва да се сменят за това време. И все пак всичко е въпрос на личен вкус.
  6. Тия двете педалчета BOSS май няма да станат, няма ли да прехвърлят сигнала или към единия, или към другия амп?
  7. npokonu

    Ibanez EX series

    Навремето, може би около 93-94 година имах ЕХ, който беше корейски. Един френд имаше същия - и неговия беше корейски. Но са много читави китари.
  8. След такава свирня как да се престраши човек? Перфектно е станало!
  9. Няма ли сега кой да вземе и да го изпее?
  10. Не те познавам, ама ми се иска Фен съм ти! Супер е станало!
  11. Я си отвори отзад плочката и го блокирай с две "трупчета" от пред и отзад на блокчето. Най-лесния начин!
  12. Пробвал ли си такъв? А по принцип Kahler? Любопитен ми е като цяло защото не го обсъждат по форумите често? Пробвал съм на BC Rich - отврат! Не държи строй. А и най-интересното е, че при отпускане до долу и връщане винаги къса 1-ва струна. Огледах го подробно за някакви дефекти, където лежи струната и всичко си е наред. Струни 9-ки. Май не бих си купил китара с такова тремоло. Лицензния флойд на Самик-а ми е в пъти по-добър. Това си е лично мое мнение, разбира се А един френд има въпросния Джаксън и останах с много добри впечатления. И флойда се държи перфектно.
  13. npokonu

    Deep Purple

    Супер е станало! Фен съм ти
  14. npokonu

    Нова Китара

    http://forum.muzikant.org/index.php?showto...&start=4005 Тук един колега се е похвалил с такава, питай го за мнението му
  15. И в крайна сметка нищо не успя да кажеш! А и с това диалектно писане само усложняваш нещата...
  16. Aко не държиш да е с тремоло - това е твоята китара.
  17. Имам такъв колан от около година и все още доста трудно го слагам и свалям от китарата. Страплок няма да му е нужен. Колегата ми има такъв на около 5-6 години и няма абсолютно никакви забележки. Взимай пич, няма да съжаляваш.
  18. Абсолютно те подкрепям!!! В едно интервю в тубата Стив Вай говореше, че добрия звук е в главата!
  19. По принцип не обичам да се хваля, ама не мога да се сдържа. Днес си получих новата машинка от Gregg - "The Blue Ripper". Невероятен звук, не мога да се накефя, иде ми да си ударя гъза в тавана от кеф!!! :) Благодаря, Галине, дано посъбера кинти да си поръчам още благинки!!!
  20. npokonu

    Тунер

    Виж това
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.