berki Отговорено Септември 16, 2009 Share Отговорено Септември 16, 2009 И аз да се похваля с първата ми електрическа Cort X6 Еееегати красивата китара ! За колко я взе и какъв звук вади ? За 350 лв. Иначе адаптерите са с доста висок аутпут и звучат добре с драйв.На чисто не са толкова добре,но все пак това си е евтина китара. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Септември 16, 2009 Share Отговорено Септември 16, 2009 С доста закъснение, но сегаги снимах между другото H.O.G е невероятно забавна машинка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fLiSk Отговорено Септември 16, 2009 Share Отговорено Септември 16, 2009 Еееех и аз отдавна му се точа. Я си кажи адреса в Берн и кога не си у дома Честито - много гот придобивка, мисля че за китарен синтезатор няма равен, само трябва да му вземеш и един експрешън педал ако ще го ползваш като уами Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Септември 16, 2009 Share Отговорено Септември 16, 2009 Мерси, да наистина е много добър, а педала си върви по принцип с него Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix Отговорено Септември 16, 2009 Share Отговорено Септември 16, 2009 От известно време имам: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edgecrusher Отговорено Септември 16, 2009 Share Отговорено Септември 16, 2009 Я! Освен соло-китаристи тук имало и слушатели Честито! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Септември 16, 2009 Share Отговорено Септември 16, 2009 Та да се похваля една мого стара YAMAHA преправена така както аз си искам за което благодаря на Иван Вълчинов! Тази китара не я ли гледаме на едни интересни китарни уроци? Да се похваля ли, че имам негова китара? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Harvester Of Sorrow Отговорено Септември 17, 2009 Share Отговорено Септември 17, 2009 Да се похваля ли, че имам негова китара? Да, може да покажеш снимки и да разкриеш подробности Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nevermore Отговорено Септември 17, 2009 Share Отговорено Септември 17, 2009 (Редактирано) Още едно седмаче в семейството SCHECTER BLACKJACK C-7 ATX: Seymor-ите обаждат разкошно Редактирано Септември 17, 2009 от Nevermore Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valserp Отговорено Септември 18, 2009 Share Отговорено Септември 18, 2009 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dball Отговорено Септември 18, 2009 Share Отговорено Септември 18, 2009 (Редактирано) Това е новият ми амп.ФENDER HOT ROD DELUXE LIMITED +Cesestion G12-Vintage 30 говорител.Брутален чист канал.Драйва е рокерски но не можах да го чуя усилен у нас.На 2 макс.Но утре го нося на село и полудявам . ПП котката ми обича да спи отзад.да не го удари ток защото с лампите не съм на ясно. Редактирано Септември 18, 2009 от Dball Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dean_dime Отговорено Септември 18, 2009 Share Отговорено Септември 18, 2009 Valserp, Колко ти излезе с доставката (в лв.)? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valserp Отговорено Септември 18, 2009 Share Отговорено Септември 18, 2009 Не мога да дам адекватен отговор, защото я взех от човек. По мои изчисления - чисто нова такава, от rondomusic.com ще излезе около 1300-1400 леви, заедно с мита, ДДС-та и т.н. Освен ако не се разбереш с Kurt да я запише като по-евтина във фактурара, но се съмнявам, че магазините обичат да се ебават с митниците така Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edgecrusher Отговорено Септември 18, 2009 Share Отговорено Септември 18, 2009 ^ Честито! Виждам ,че е пристигнала благополучно. Да я сцепиш (не буквално) от свирене! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Iceman06 Отговорено Септември 19, 2009 Share Отговорено Септември 19, 2009 Ето я моята нова придобивка) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts