Nikifena Отговорено Август 3, 2009 Отговорено Август 3, 2009 Дими, честито приятел! Гот седи така на снимка хехе Цитирай
metalhammer Отговорено Август 3, 2009 Отговорено Август 3, 2009 Мерси на всички ! Още ли търсиш сет ин китарка? Да търся си за втора китара, предполагам нещо класно - лп с хъмбъкери - но нека отмине кризата и безпаричието. Цитирай
Am-I-Evil Отговорено Август 3, 2009 Отговорено Август 3, 2009 Какъв е бридж адаптера на фендера? Прилича на някое DiMarzio или Dimebucker с тоя TwinRail. Цитирай
metalhammer Отговорено Август 3, 2009 Отговорено Август 3, 2009 ^на свинче звънче - даймбъкер е Цитирай
gueorgues Отговорено Август 4, 2009 Отговорено Август 4, 2009 Е сега вече мога да се изфукам - имам си чисто нов Gibson SG Standard - голям кеф. Цитирай
Slav Отговорено Август 4, 2009 Отговорено Август 4, 2009 ^Мале човек ... честито !!! Я метни някоя снимчица да си поизплакнем очите. Цитирай
MiroLambov Отговорено Август 4, 2009 Отговорено Август 4, 2009 А честито! СГ-тата са едни от най-великите китари Цитирай
Rezachka Отговорено Август 5, 2009 Отговорено Август 5, 2009 Дребни работи ама от значение .. също си поръчах и Strap Locks обаче тея глупаци ми донесоха Capodastro .. ся траа да са разправям.. Цитирай
SomeoneElse Отговорено Август 5, 2009 Отговорено Август 5, 2009 Хахаха, коланът е мания! От къде го взе? Цитирай
BlueZone Отговорено Август 5, 2009 Отговорено Август 5, 2009 Ееееебаси! Мислех си че ще си остана единствения с такъв колан, ама нъцки Цитирай
Rezachka Отговорено Август 5, 2009 Отговорено Август 5, 2009 хаха чудех се много между "POLICE LINE DO NOT CROSS" и този .. иначе от амазона си го поръчах.. както и всичко останало Цитирай
edgecrusher Отговорено Август 8, 2009 Отговорено Август 8, 2009 Това е факт от две седмици насам, но все пак ... Вече имам Garland head amp, също и един черен Ренди Роудс с червени струни (thanx на Synergy за китарата!) Цитирай
AXE Отговорено Август 8, 2009 Отговорено Август 8, 2009 Хм, честно казано очаквах по-яко да стоят. Иначе китарата си я знаем Цитирай
Recommended Posts