Unchained Отговорено Януари 14, 2009 Отговорено Януари 14, 2009 Това воксченце в ъгълчето да не е онзи модел дето е аналог на роландския майкрокюб Ако е така може ли да споделиш впечатления,ако не е тоже Да, то е. Ами да ти кажа взех го на сляпо, без да го пробвам в магазина, защото въобще и не разбирах. Ама извадих големия късмет и сега въобще не съжалявам за покупката си. Има много приятен чист звук, за овърдрайва(higain каналите) немога да кажа нещо подобно(не че е лош, но може и да е по-добър), но за парите, които съм дал, съм предоволен. Има доста комбинации от ефекти, а с батерийките можеш да свириш, където си поискаш без проблеми. Много е лек и лесно преносим. Може би единствено нещата, които не харесвам във воксчето са уауа ефекта и има един канал "drive", който уж се води по-лек от higain каналите, но не ми допада звука му. Немога да правя сравнения с роланда, не съм го чувал, но вокса за тези пари си е злато. Цитирай
Rock Forever Отговорено Януари 14, 2009 Отговорено Януари 14, 2009 Благодаря за мнението Пак се раздвоих,но само да ми мине сесията ще си реша дилемата с пробване. Кой знае- може би след месец и аз ще се похваля с една буболечка :) Цитирай
cold Отговорено Януари 15, 2009 Отговорено Януари 15, 2009 (Редактирано) Най накрая доиде и няма как да не се похваля. Специални благодарности на Виктор Александров, kolio_k и synchu за съветите и косултациите при покупката! Редактирано Януари 15, 2009 от cold Цитирай
fLiSk Отговорено Януари 15, 2009 Отговорено Януари 15, 2009 Ей това е хвалба ! Като гледам е Стандарт, честито И аз трябва да се похваля с новата талпа, но първо ще я направя да изглежда както аз я искам Цитирай
cold Отговорено Януари 15, 2009 Отговорено Януари 15, 2009 (Редактирано) Ей това е хвалба ! Като гледам е Стандарт, честито И аз трябва да се похваля с новата талпа, но първо ще я направя да изглежда както аз я искам Мерси ! Мда, Standard е (мисля че се води по точно Standard Plus). хух май е време да си сменя аватара .. Редактирано Януари 15, 2009 от cold Цитирай
Додо Отговорено Януари 15, 2009 Отговорено Януари 15, 2009 (Редактирано) Толкова гибсъни се показа в тая фукня... не е истина. И АЗ ИСКАМ! Честито хора! Живи и здрави да сте! Редактирано Януари 15, 2009 от Додо Цитирай
chlen Отговорено Януари 15, 2009 Отговорено Януари 15, 2009 Мда, Гибсъните станаха повече от Скуайърите, криза е! Цитирай
aam Отговорено Януари 15, 2009 Отговорено Януари 15, 2009 Аз много повече съм впечетлен от факта, че имаш дръм сет в спалнята... Иначе много радост и удоволствие с Паулата. Снимките за съжеление не са много израъителни, но Honeyburst би бил и мой избор. Поздрави аам Цитирай
synchu Отговорено Януари 15, 2009 Отговорено Януари 15, 2009 (Редактирано) Честито и от мен за ЛП-то. Убава китара, вечна класика един вид Това повече прилича на Tobacco Burst. Honeyburst-a e друга баница, или друг геврек както се казва , освен ако ъгъла на светлината и снимката не е крив много, 'щото аз по принцип съм си кьорав леко. Редактирано Януари 15, 2009 от synchu Цитирай
MiroLambov Отговорено Януари 15, 2009 Отговорено Януари 15, 2009 Ех още един късметлия... Честито ! Цитирай
interman Отговорено Януари 15, 2009 Отговорено Януари 15, 2009 (Редактирано) Честито и от мен за ЛП-то. Убава китара, вечна класика един вид Това повече прилича на Tobacco Burst. Honeyburst-a e друга баница, или друг геврек както се казва , освен ако ъгъла на светлината и снимката не е крив много, 'щото аз по принцип съм си кьорав леко. Honeyburst e. Tobbaco-то е черно по краищата и по-оранжево. Иначе супер китара честито Редактирано Януари 15, 2009 от interman Цитирай
cold Отговорено Януари 16, 2009 Отговорено Януари 16, 2009 Благодаря на всички за поздравите Китарата наистина свири умопомрачително. Сега остава и аз да се науча да свиря на нея п.с цвета е : Stunning "Light Burst" on Carved AA Flame Maple Top ето още една снимка : http://www.picvalley.net/v.php?p=u/673/921152092.JPG Цитирай
synchu Отговорено Януари 16, 2009 Отговорено Януари 16, 2009 'Убава е много При това аз дори не харесвам Флейм, ако ще да е 10А, но тази си е 'убава То и затова и мойта не е флейм де.... Цитирай
Manolev Отговорено Януари 16, 2009 Отговорено Януари 16, 2009 Дано през новата година има повече работа...Дай работа всеки му! А след това Гибсън! Цитирай
Recommended Posts