Jump to content
Българският форум за музиканти

interman

Members
  • Мнения

    225
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно interman

  • Рожден ден 04/02/1991

Previous Fields

  • Инструмент
    6-string

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.futbol-tv.com
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    the jungle (sofia)

interman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-2

Обществена Репутация

  1. Това добре, според мен мога да покрия изискванията без произведението за класическа китара. Явно който не е свирил на такава трябва да се застреля.
  2. Мерси много за информацията. Иначе въпросните струни ще ги слагам на Fender Strat American deluxe, която като цяло вади по-пронизващ тон (с предимство на средните и високите най-вече), поне такива са ми наблюденията. Играя си и с потенциометрите на китарата, но ми се струва, че се получава едно заглъхване освен омекотяването на тона, което гледам да го избегна. Но определен ще пробвам flatwound с по-дебел сет.
  3. interman

    Струни за джаз

    Здравейте. Някой може ли да ми препоръча подходящи струни за свирене на джаз, не само като марка, но и като дебелина? До момента свирих предимно с фендер 10-46, но искам да пробвам нещо различно за по плътен тон, нещо като Уес Монтгомъри (на ясно съм, че тонът му до голяма степен е повлиян от техниката с палеца).
  4. interman

    Wah-Wah

    Аз имам Cry Baby Jimi Hendrix signature и не бих казал, че е от ниския клас ефекти. Беше си към 300 кинта, въпреки че ако се сравнява с Vox съм съгласен.
  5. аз съм женски вокал,нямам опит но имам силен глас и няколко авторски текста на български. Иначе мога да пея maiden; scorpions; dio; white strips; whitesnake; kiki dee band; stone sour; nickelback

  6. interman

    Growl?

    Ми то growl си е ръмжене на английски, логично е да звучи като такова.
  7. и аз имах същия проблем първата година, според мен е от липса на сила и гъвкавост на пръстите на лявата ръка. Сега като се загледах, видях че автоматично заглушавам горните струни с дясната, най-вече от там идва.
  8. Пускам темата от името на една позната. Става въпрос за София, ако някой дава уроци, да пише и ще ви дам тел.
  9. Я вижте той можел да свири, браво издигна ми се в очите
  10. ^ мен тва второто може да ме накара да си прегриза и двата глезена, после да продължа с ръцете и за финал да си размажа главата в най-близката стена.
  11. ^ точно. Вторият разцепва тотално, личи си, че усеща ритъма. Но според мен гениите се познават при импровизацията. За първото дете от към техника е супер, но това идва просто от много свирене и упражнения (и явно му се отдава).
  12. ^^ въпросът е дали може да се усети вибрирането, според мен не. Иначе за смяната си прав и сигурно за това някой китаристи го махат.
  13. Няма начин тия пружини да вибрират. Ако ще и да блъскаш като животно по китарата - супер дебели са и са стегнати. Физически невъзможно е и капакът не виждам как може да влияе, вманиачавате се.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.