metalhammer Отговорено Май 4, 2008 Отговорено Май 4, 2008 Lexicon MX200 Сърдечни благодарности на Дет Зон ! Цитирай
Sad But True Отговорено Май 5, 2008 Отговорено Май 5, 2008 И аз да се разпиша , че отдавна не съм се хвалил. От днес съм собственик на два чисто нови EMG 707 TW. Повече инфо за новите ми играчки ето тук . Нямам търпение да се прибера в Бг и да ги монтирам Цитирай
AXE Отговорено Май 5, 2008 Отговорено Май 5, 2008 ^ Интересен модел! Не знаех за него. Да дадеш отзиви (семпли) като ги сложиш Цитирай
kolio_k Отговорено Май 6, 2008 Отговорено Май 6, 2008 Fulltone FullDrive 2, реших да се поглезя за турнето през лятото. Засега Тюбскриимъра ТС808 получава заслужен отдих, а американския му бутиков събрат поема службата. Когато имам време ще кача и някакви семпли, ако някой се интересува п.п. Ако не ми мине котка път, скоро ми предстои голямо фукане Цитирай
bai-goku Отговорено Май 7, 2008 Отговорено Май 7, 2008 Най-после и аз да се изфукам в тази тема с нещо друго освен скъсана струна скромно тунерче Русенско Варено Футсуич ©®™ Цитирай
Overdrive Отговорено Май 7, 2008 Отговорено Май 7, 2008 (Редактирано) това последното е върха! оправи си годината на апарата Редактирано Май 7, 2008 от Overdrive Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 7, 2008 Отговорено Май 7, 2008 Нарочно е. За да не се вижда, че му е изтекъл срока на годност на "вареното". БДУ, ако има още фенове за такива фуутсуичове мога да стана дистрибутор... Цитирай
ultramega Отговорено Май 7, 2008 Отговорено Май 7, 2008 (Редактирано) Не знам но можеш да ми пратиш едно русенско варено, че ми напомня за безгрижните дни в казармата , а не съм виждал по магазините отдавна Редактирано Май 7, 2008 от ultramega Цитирай
TONY Отговорено Май 7, 2008 Отговорено Май 7, 2008 ^ във Варна нямате ли верига Хранкомерс? за да съм по темата - русенско варено футсуич е ХИТА НА ГОДИНАТА! Цитирай
KingdomX Отговорено Май 8, 2008 Отговорено Май 8, 2008 bai-goku , суича определено може да се превърне в хит. Големите компаний в България мисля , че ще фалират . ислил ли си да направиш втора версия - КОПЪРКА Цитирай
de4o Отговорено Май 8, 2008 Отговорено Май 8, 2008 Новата ми залъгалка-ARIA STG 006,само за 149 еврея... http://www.snimka.bg/album.php?album_id=244307 Цитирай
Recommended Posts