Mephistofel Отговорено Април 6, 2006 Отговорено Април 6, 2006 Честито Мъркаааааа!!! Със здраве да си го ползваш,пък може и един пуч да си спретнем - ще му отива разцветката! Цитирай
VOSTOK Отговорено Април 6, 2006 Отговорено Април 6, 2006 А така - мятам го на гръб - и директно в центъра на военните действия. Цитирай
edgecrusher Отговорено Април 6, 2006 Отговорено Април 6, 2006 Гледам си редуцирал Digitech-историята до едно педалче за сметка на комбо! Много добро решение, бих казал Цитирай
DILETANT Отговорено Април 6, 2006 Отговорено Април 6, 2006 @VOSTOK Какво те накара да вземеш ефект за бас вместо за китара? Аз миналата година си взех от Фактор камионче Digitech Synth Wah-Envelope Filter за китара, който има наистина интересни опции за звукови експерименти. Цитирай
Jordan_J Отговорено Април 6, 2006 Отговорено Април 6, 2006 @ВОСТОК, дизайна на кубето кърти! Много ме кефи!! Предполагам и като ка4ества е супер! Пусни някой семпъл! Цитирай
VOSTOK Отговорено Април 7, 2006 Отговорено Април 7, 2006 @Edge - да си призная - процесора се оказа, че го няма в БГ, продали бройките. Това ме депресира първоначално, но бързо се съвзех и въобще не съжалявам за промяната в плана . А иначе, с това педалче чейнчето ми стана бая забавно, нещата вече отиват към още един-два отделни ефекта и няма да ми трябва процесор . (лъжа, искам процесор, ама ще е по-натам :green:) @Diletant - нямаха китарния вариант, а понеже отдавна съм му наточен на този ефект, се примолих на Разбойник (тук е момента да му благодаря за всичката помощ около придобиването на въпросните неща, както и защото му надух главата в същия ден с милиарди въпроси, после и за самото посрещане на място и изобщо - Благодаря за всичко, човек!), та се примолих да тествам басовия вариант, да видя дали става - съответно звука ме накефи супер много - не съм тествам китарния вариант, но от демото на сайта на диджитек реална разлика в двата ефекта няма, може би има някакви честоти, или вкарва повече баси, което за мен си е радост и щастие @Visiondann - абсолютно от дизайна тръгнах по избора си Звука също е много як, а относно семпъла... ъ-ъ-ъ-ъ, нека разуча как стават хавите - щото ако е варианта с микрофон отпред и в РС-то, ще имам проблем, т.е. нямам микрофон . Но ще го разцъкам тия дни и ще гледам да пусна семпли. Цитирай
Trysth Отговорено Април 9, 2006 Отговорено Април 9, 2006 Аз си взех ей тоя сладур: Купих го от съфорумеца vlp. Много точен пич, даже ме откара до нас Видях и другите неща, дето ги продава - пълна лудница са! Яд ме е, че ги нямам кинтите... Цитирай
Crimson Отговорено Април 10, 2006 Отговорено Април 10, 2006 (Редактирано) Аз си взех ей тоя сладур: Купих го от съфорумеца vlp. Много точен пич, даже ме откара до нас Видях и другите неща, дето ги продава - пълна лудница са! Яд ме е, че ги нямам кинтите... Честито Да си го ползваш съв здраве Колко вата е всъшност? Редактирано Април 10, 2006 от Crimson Цитирай
Trysth Отговорено Април 10, 2006 Отговорено Април 10, 2006 30 вата е. То е обозначено в самия модел VS30R Цитирай
circles Отговорено Април 13, 2006 Отговорено Април 13, 2006 е това е новата ми страст! скоро ше постна малко звуци като позапиша Цитирай
Mephistofel Отговорено Април 13, 2006 Отговорено Април 13, 2006 Ахахаха,а честито ,Сашо!!! Копелеееее,ти не спираш да ме учудваш! Със здраве да си я ползваш! Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Април 13, 2006 Отговорено Април 13, 2006 Извинявам се за невежеството , ама това точно как се казва ? Цитирай
Recommended Posts