Bummer Отговорено Септември 10, 2015 Отговорено Септември 10, 2015 Epiphone Custom Futura Prophecy EX: 6 Цитирай
G.Varbanov Отговорено Септември 11, 2015 Отговорено Септември 11, 2015 (Редактирано) Най-сетне някой я купи тази китара :> Доста по-добър избор от останалите алтернативи, на които се беше спрял. Честито! :> Редактирано Септември 11, 2015 от G.Varbanov Цитирай
edgecrusher Отговорено Септември 11, 2015 Отговорено Септември 11, 2015 Не знам дали това е за Фукня или не, но понеже аз и се радвам много все пак..... Сдобих се с архивен Charvel Model 4 (1988-89) MIJ Попадна в мен в окаяно състояние, но аз обичам да човъркам и да доразвалям нещата. Така, че ... Ще има скоро нови снимки след моята интервенция. 6 Цитирай
Hillbilly Отговорено Септември 11, 2015 Отговорено Септември 11, 2015 Ами,въоръжаваш се с няколко номера шкурки , свободно време и го почваш Цитирай
Jim-ph Отговорено Септември 12, 2015 Отговорено Септември 12, 2015 надявам се че беше до $100 цена... Цитирай
edgecrusher Отговорено Септември 12, 2015 Отговорено Септември 12, 2015 ^Цената беше символична и не е от такова значение сега. Не възнамерявам да я продавам. Китарата има стойност само за мен (предполагам). ^^Никакви шкурки! От предишен опит (Неуспешен) знам, че по-хубаво от оригиналното боядисване рядко има, въпреки няколкото чукнатини и драскотини. Само разлепянето на тия звездички ми разката фамилията! Чак сина ми се включи да помага! Днес издълбах една голяма дупка на мястото на двата сингъла, сега предстои Фаза: "Дупки запълваме всякакви" Цитирай
MemoDan Отговорено Септември 15, 2015 Отговорено Септември 15, 2015 Взех си ластичка за hair metal солата 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 16, 2015 Отговорено Септември 16, 2015 Едно Framus кабинетче с леки модификации и ъпгрейд:От завода бяха сложили една ялова буксичка от 40 стотинки и някаква тънка жичка една идея по-дебела от телефонна да не кажа, ама... Плюс това имаше само една "обща" от входа до говорителите (и втория вързан към първия) - ако нещо даде фира там ще "олекне" целия кабинет, което не е гот за трафа. Измерих сечението на проводника и сметнах, че ще държи 50W, а кабинета все пак е 120W. Колко пари ще спестят от един метър по-тънка жица?!?!?! Сложих Neutrick куплунг и по-подходящ проводник, отделно към всеки говорител.Оригиналните Celestion Vintage 30 бяха моментално подменени със Celestion G12H - Creamback. Последните са с 50% по-скъпи, Made In England вместо китайски и като звук са малко по-балансирани честотно (не са така scoop-нати като V30). Не че на другите нещо им има, но вече 10-тина години стържа с V30 и решим да експериментирам с по-различни (и среднисти) звуци. 12 Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Септември 16, 2015 Отговорено Септември 16, 2015 Честито за придобивките, със здраве да ги ползвате Цитирай
Fashion Отговорено Септември 16, 2015 Отговорено Септември 16, 2015 Една метъл машина - Charvel Pro-Mod San Dimas® Style 1 HS HT. 12 Цитирай
edgecrusher Отговорено Септември 21, 2015 Отговорено Септември 21, 2015 (Редактирано) И докато приключа с ремонта на Charvel-a..... се обзаведох и с това: (Снимката е от нета, моята си е с оригиналния черен флойд роуз на Джаксън) Jackson DK-2 Hotrod Flames, Made in Japan Body AlderNeck Bolt-On Rock Maple with Scarf Joint Head Stock Neck Dimensions 1st Fret: .735", 12th Fret: .810" Tuning Machines Sealed Die-Cast Tuners Fingerboard Rosewood with Compound 14" to 16" Radius No. of Frets 24 Jumbo Frets Bridge Pickup Seymour Duncan JB TB4 Humbucking Pickup Middle Pickup Seymour Duncan STK-1 Single-Coil Neck Pickup Seymour Duncan STK-1 Single-Coil Controls Master Volume, Master Tone Bridge Floyd Rose Licensed Jackson Low Profile JT580 LP Double Locking 2-Point Tremolo Pickup Switching 5-Position Blade:Hardware Black Scale Length 25.5" (648mm) Width at Nut 1-11/16" (43mm) Редактирано Септември 21, 2015 от edgecrusher 6 Цитирай
G.Varbanov Отговорено Септември 22, 2015 Отговорено Септември 22, 2015 (Редактирано) ^ Честито, колегата с който свиря в момента има същата. Толкова я е харесал, че си е купил още една (същата), за да и прави компания При мен мини дъската е почти завършена, остана място за дилей. Отървах се от няколко модела TC Polytune (двойката, Mini и скоро неразбирателство с Polytune Clip) и си харесах Mooer Baby Tuner след доста проби на различни марки, и модели. Ето и размерите на педалборда, като имате в предвид, че главата не е голяма колкото стандартните 100W, а кабинета е 2х12. Редактирано Септември 22, 2015 от G.Varbanov 3 Цитирай
sbondokov Отговорено Септември 23, 2015 Отговорено Септември 23, 2015 ^ Честито! Ама тя дъската при теб не беше ли доста по-голяма? Явно си редуцирал излишното Цитирай
G.Varbanov Отговорено Септември 23, 2015 Отговорено Септември 23, 2015 Другата е прибрана, тази е редуцирана и е само за репетиции, където свиря ритъм китара. Гледам да го докарвам само от амп, като Maxon-a стои там за красота и тук таме за буустване. Местя я дъската по различни ампове. 1 Цитирай
Recommended Posts