Rezachka Отговорено Април 21, 2015 Отговорено Април 21, 2015 Благоаря, лтд-то е H-1001FM, главата е 60W Цитирай
G.Varbanov Отговорено Май 2, 2015 Отговорено Май 2, 2015 (Редактирано) Ibanez JEM7V-WH 2005 Китарата, която ме накара да се заслушам в музиката на Vai И отново благодарности към колегата Ердем, който ми показа това видео и ми каза въобще да не се колебая, а да я вземем: Редактирано Май 2, 2015 от G.Varbanov 5 Цитирай
Георги Тотев Отговорено Май 2, 2015 Отговорено Май 2, 2015 (Редактирано) Адаш, ти нараво ... нямам думи! Знам, че не е същата но все пак : Редактирано Май 2, 2015 от Георги Тотев 1 Цитирай
G.Varbanov Отговорено Май 2, 2015 Отговорено Май 2, 2015 (Редактирано) Днес го гледах този лайв, много добър. До няколко дни ще се опитам да направя нещо като бързо ревю, защото Ердем готви демо със същата китара през Carvin Legacy амп. Помолих го да ползвам неговото видео за ревюто, понеже би било нелепо аз да я демонстрирам :> Coming soon... Редактирано Май 2, 2015 от G.Varbanov Цитирай
YAMAHAc70 Отговорено Май 2, 2015 Отговорено Май 2, 2015 ^ПЛС, дай някоя друга китара, че гледам - вече са ти в излишък :Д. Със здраве да си ги ползваш 2 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 2, 2015 Отговорено Май 2, 2015 Не пише нито FLO, нито EVO, значи е менте! Цитирай
ZLE Отговорено Май 2, 2015 Отговорено Май 2, 2015 (Редактирано) Честито!Аз мога да услужа с велкро, да го докараме. Иначе на тая трябва да пише GVO.... Редактирано Май 2, 2015 от ZLE 2 Цитирай
exxct Отговорено Май 8, 2015 Отговорено Май 8, 2015 Yamaha Pacifica 812V (мисля че е произведена 2010г) Bolt-on Scale Length - 25 1/2" (647.7mm) Fingerboard - Rosewood Radius 13 3/4" (350mm) Frets - 22 Body - Alder / Maple top Neck - Maple Bridge - Yamaha Tremolo Pickups - Seymour Duncan SSL-1 x 2, Seymour Duncan TB-4 x 1 Switch - 5-Position Lever Controls - Master Volume, Master Tone with Push-Pull Switch 4 Цитирай
exxct Отговорено Май 9, 2015 Отговорено Май 9, 2015 ^ Странното е че китарата имаше фабрична грешка във свързването на адаптерите. Хъмбъкера беше свързан неправилно и бръмчеше дори повече от сингълите. В началото мислех, че има просто нещо разпоено, обаче всичко изглеждаше наред. Наложи се дори да погледна в сайта на Seymour Duncan за цветната маркировка на 4-те извода на адаптера - просто не вярвах че е свързан неправилно, макар и това да беше единственото обяснение за брума. Разпоих го и го запоих според предписанията, сега всичко е наред. Между другото първата ми ел. китара - Кремона имаше абсолютно същия фабричен проблем... странно съвпадение. Цитирай
TONY Отговорено Май 9, 2015 Отговорено Май 9, 2015 (Редактирано) BACK TO THE STONE AGE Редактирано Май 9, 2015 от TONY Цитирай
Fashion Отговорено Май 9, 2015 Отговорено Май 9, 2015 Честито наборе! Малко помена с чужда пита, ама да е хаирлия. Цитирай
pioneer 306c Отговорено Май 11, 2015 Отговорено Май 11, 2015 Айде и аз да се похваля повечко снимки тук K.D. Зона 12 Цитирай
DYLGIQ Отговорено Май 15, 2015 Отговорено Май 15, 2015 Отдавна се ослушвах за китара с махагоново тяло и кленов гриф, та попаднах на тази PRS SE, модел на някой си Тим Махони, да е жив и здрав. Предишният собственик се беше погрижил за важните ъпгрейди - кокален нът, койл сплит це-ка-та, пуш-пул тон пот за дефазиране, ДиМарзио Доминиън сет адаптери, страплокове, както и позапилване на прагчетата от лютиер. Въобще гледана като кукла. Няма никаква следа от употреба. В момента я скъсвам най-безжалостно 8 Цитирай
Recommended Posts