Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

^Честито,

:offtopic-001: Това ме присети за едно време като си бях взел Фендър Туинревърб усилвател, дрънча си някакви блусарии,спирам и отивам в кухнята където майка (Бог да я прости) ми казва -

-Малине,какво е това,преди звучеше като в кръчма (Маршъл),сега звучиш като в ресторант...сринах се от смях :)

• Отговори 7.1k
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено (Редактирано)

новото ми попълнение

LTD EC-256 AVG (китара за програмисти.... който е ще разбере защо)

Bridge - SeymourDuncan Dimebucker™ SH-13

Neck   - SeymourDuncan Invader SH-8(вероятно скоро ще стане AlNiCo, сигурно '59)

2922zyt.jpg

Редактирано от badValue
Отговорено (Редактирано)

^A честито, това някакъв Aged финиш ли е? AVG = Aged vintage goldtop? :)

AVG AntiVirus FREE 2015 има ли към нея?

Страп локовете радват, не са фабрични, някой е фен на Zakk  :)

Редактирано от G.Varbanov
Отговорено

... или на EVH ...

страт-а ми е с такива(халки)

изпреварил ме е иначе и аз щях да сложа....

aged-vintage-gold .... че то си е почти същото, като твойто предположение

Отговорено

Колега да те питам китарката как е в сравнение с Епи Лес Пол стандарт и как се справя с по-твърда музика (разбирай дет,траш и тн.) ,защото точно между този модел се колебая и Епи-то стандарт.А и ако може да споделиш откъде и на каква цена я закупи ще съм много благодарен. Иначе е много хубава и с здраве да си я ползваш.

Отговорено

Epi не съм пипал... това ми е 1вото LP....

трябва да пооправя туй-онуй(прости неща) преди да стане за хубав тест.... ако те интересува(assassina123) мога да дам дя я пробваш (някой път когато е удобно и за 2та)

1) да поизпиля малко нът-а (имам кръгли пилички за целта) .... а още по- добре ще е да го сменя с boneNut

2- по- Важното ) трябва да я презапоя.... за сплит бяха използвали бяла&зелена жичка ... а който е виждал wiringDiagrams на SD, знае че са бяла-червена, така че с момента звучи странно....

иначе ми е МНОГО удобна !

Отговорено (Редактирано)

6ed45583075f48cb3cfb6d241ddca232.jpg и аз да се похваля ,сдобих се със тази красавица втора ръка ,продавачът беше адски коректен [emoji13] [emoji7]

П.С. Благодаря на Върбанов за помоща при избора

Редактирано от Badass