bluelemon Отговорено Октомври 31, 2013 Отговорено Октомври 31, 2013 (Редактирано) ^^ Убавица е тая в ляво! Редактирано Октомври 31, 2013 от bluelemon Цитирай
serengeti Отговорено Октомври 31, 2013 Отговорено Октомври 31, 2013 http://instagram.com/p/gJGvQRkYhS/ Нова убавица,подарих си я за Димитровден.... 6 Цитирай
serengeti Отговорено Октомври 31, 2013 Отговорено Октомври 31, 2013 (Редактирано) Да,между другото много плътно обажда,само да и сменя кабеяците и потенциометрите и ще стане китарка...Първото ми Гиби. Редактирано Октомври 31, 2013 от serengeti Цитирай
edgecrusher Отговорено Ноември 1, 2013 Отговорено Ноември 1, 2013 http://instagram.com/p/gJGvQRkYhS/ Нова убавица,подарих си я за Димитровден.... Тюх! Изпревари ме... Да ти е честита! 1 Цитирай
diadopepy Отговорено Ноември 2, 2013 Отговорено Ноември 2, 2013 Бих желал да ви покажа и моята играчка - Epiphone by Gibson Prophecy Les Paul Custom Plus GX HS + Heavy Duty Hard Case, но неуспявам да кача снимката. Цитирай
G.Varbanov Отговорено Ноември 3, 2013 Отговорено Ноември 3, 2013 (Редактирано) Бих желал да ви покажа и моята играчка - Epiphone by Gibson Prophecy Les Paul Custom Plus GX HS + Heavy Duty Hard Case, но неуспявам да кача снимката. http://www.youtube.com/watch?v=1bOkCLcVre4 Хайде да ти е честита! Гледам, че има и coil tap на двата потенциометра да ти разделя адаптерите на сингли. Много добре! :> Редактирано Ноември 3, 2013 от varbanov85 1 Цитирай
Jordan_J Отговорено Ноември 4, 2013 Отговорено Ноември 4, 2013 (Редактирано) Voodoo amps V-ROCK 100 SL (Single Lead) w/ 4x12 cab Редактирано Ноември 4, 2013 от visiondann 9 Цитирай
musicman Отговорено Ноември 4, 2013 Автор Отговорено Ноември 4, 2013 ^^ Ти не се спря бе Ае честито! Цитирай
Jordan_J Отговорено Ноември 4, 2013 Отговорено Ноември 4, 2013 Е, що бе, Рафо? Бавно прокарваме "Вуду" идеята и в България 1 Цитирай
pravidobro Отговорено Ноември 4, 2013 Отговорено Ноември 4, 2013 Само едно не харесвам на това "Вуду" - че не е мое! 1 Цитирай
MemoDan Отговорено Ноември 5, 2013 Отговорено Ноември 5, 2013 Suhr ML Standard Neck and Middle за страта! Черните капаци са бонус от магазина ) 2 Цитирай
Telerig Отговорено Ноември 6, 2013 Отговорено Ноември 6, 2013 Честито и аз преди година заредих моя с такива и веднага им смених капаците с черни. Много яко звучат! Данчо да ти е честито и на теб - много искам да му чуя гласа на тоя звяр ама на живо, не през интернет. 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Ноември 11, 2013 Отговорено Ноември 11, 2013 Вече стана месец и нещо откакто разцъквам новата китарка, но все не намирах време да я щракна: Това е много як и много рядък модел на Ibanez S2020X AV (Antique Violin е финиша), който е произвеждан само през 2000 г. Има пиезо в бриджа и изходи за отделни усилватели (акустичен и за електричка). Prestige серия, тяло от махагонец, тънък гриф, LoPro Double Edge тремоло, готини пикапи (малко рехави за метъл, но инак са яки пак) - чудна китарка! Преди години, когато си търсех качествен инструмент, си бях харесал и исках точно този. Само дето не ми излезе късметя тогава, хем имах човек в САЩ, който активно помагаше с търсене и по магазини и т.н. И се примирих с онази Сатрианската... Но вече край - цъкнахме поредната отметка в bucket list-а! По случай пиезо бриджа си взех и едно доста симпатично акустично комбо - Kustom Sienna 35: Нищо кой знае какво няма, но свири прилично и вдига достатъчно джангър за свирене с рок банда и акустични барабани. Като за 250 лева е идеално просто! Хепи юзър! 13 Цитирай
Recommended Posts