Trysth Отговорено Октомври 22, 2013 Отговорено Октомври 22, 2013 Аз се чудих дали да не турна една керамична свиня на Шектъра, ама засега ще остана с Блекаутите. Цитирай
Dean Отговорено Октомври 22, 2013 Отговорено Октомври 22, 2013 (Редактирано) Благодарско! Тrysth, и аз съм на мнение като Acei,че warpig-a е за китара с по- светла дървесина, понеже самия адаптер има повече баси и средни и по-малко високи. Махагон с blackouts си звучи супер и аз имам такава китара. А китарата ,на която ще го монтирам не е направена още , взех го за 1 бъдещ проект,става въпрос за maple guitar body. Редактирано Октомври 22, 2013 от Dean 1 Цитирай
musicman Отговорено Октомври 26, 2013 Автор Отговорено Октомври 26, 2013 Ето, вижте какво направих със старата си китара Ibanez RG370 BMW 2003 Мислях да я продавам но има страшно удобен гриф и реших да направя няколко модификации 1. Нарисуваха ми я. 2. Смених адаптерите с Bare Knuckle VHII, Slowhand и Hollydiver. 3. Сложиха и kill switch на усилването. 4. Сложиха и push-pull пот на мястото на тон потенциометъра, разделящ хъмбакърите на сингли. и се получи това: Общо всички разходи излязоха под 900 лв. Дали си заслужаваха - абсолютно! Всяка стотинка. След малко ще пусна и семпли. 13 Цитирай
Acei Отговорено Октомври 26, 2013 Отговорено Октомври 26, 2013 ейц тя станала като произведение на изкуството поздравления за визията и разбира се поздравление за избора на адаптери 1 Цитирай
gEEEtar Potato Отговорено Октомври 26, 2013 Отговорено Октомври 26, 2013 Dat Ibanez.. много добра е станала 1 Цитирай
Jordan_J Отговорено Октомври 26, 2013 Отговорено Октомври 26, 2013 Супер е, Рафо! Честито!! 1 Цитирай
kolo1baby Отговорено Октомври 29, 2013 Отговорено Октомври 29, 2013 И аз да се похваля с "атомното ми нападение".Fat Strat + Dumble OTS MINI Clone + Montage cabinet = Supreme Sound 6 Цитирай
synchu Отговорено Октомври 29, 2013 Отговорено Октомври 29, 2013 Я - още Ceriatone в БГ Cеriatone Mini OTS, което имитира Dumble ODS, ако трябва да сме точни. Чудесна комбинация. Цитирай
kolo1baby Отговорено Октомври 29, 2013 Отговорено Октомври 29, 2013 Нима има още Ceriatone user-и в БГ - супер!!?!?!! ... да си направим Owners' club BG :DD Цитирай
synchu Отговорено Октомври 29, 2013 Отговорено Октомври 29, 2013 Ще Ceriatone Bluesmaster HRM 50... + още няколко Dumble likes не на Ceriatone 1 Цитирай
Slide Отговорено Октомври 29, 2013 Отговорено Октомври 29, 2013 Ето, вижте какво направих със старата си китара Ibanez RG370 BMW 2003 Мислях да я продавам но има страшно удобен гриф и реших да направя няколко модификации 1. Нарисуваха ми я. 2. Смених адаптерите с Bare Knuckle VHII, Slowhand и Hollydiver. 3. Сложиха и kill switch на усилването. 4. Сложиха и push-pull пот на мястото на тон потенциометъра, разделящ хъмбакърите на сингли. и се получи това: Общо всички разходи излязоха под 900 лв. Дали си заслужаваха - абсолютно! Всяка стотинка. След малко ще пусна и семпли. Интересно, мислех, че RG грифовете са от 3 парчета клен, а и не бях обръщал внимание, че има отделна снадка за главата. Цитирай
musicman Отговорено Октомври 29, 2013 Автор Отговорено Октомври 29, 2013 Може само моя да е така, това не е скъпа китара. Но разговорът не е за тази тема. Цитирай
DYLGIQ Отговорено Октомври 31, 2013 Отговорено Октомври 31, 2013 Отскоро си играя с това:, Н Оказа се, че работи не само при включена китара, което ме изненада. С тая вляво се разбират много добре и на сухо 2 Цитирай
PlamenM Отговорено Октомври 31, 2013 Отговорено Октомври 31, 2013 готина е тая играчка...работи и на акустична китара с метални струни , тих но много приятен звук. Честито Цитирай
Recommended Posts