Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 7.1k
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Ще пиша, много ясно!

Искаше ми се да е 0,9мм, но ще видим с тази дебелина как се представя...

Ако ми е тънко, но иначе съм доволен, ще поръчам 0,9.

Отговорено

Аз редовно преглеждам PicksAndStones, обаче все няма каквото търся. Инак с радост ще се метна на още някое... :)

Да взема пак да питам за кастъм ли...

Отговорено

От доста време не съм писал тук, но ето че днес мога да се похваля с една своя нова придобивка. Винаги ми е било мечта да имам Лес-Пол-тип китара, въпреки че отначало съм си почитател на страт/суперстрат китарите. След дълго умуване и четене из форумите, най-накрая реших да си поръчам китара от г-н Тренкенболц. Вярно, че човек по принцип не би трябвало да си купува музикален инструмент така на сляпо, но пък си казах, нали имам право да я върна в двуседмичен срок ако не ми хареса, така че нека се оставя да бъда изненадан. Ето как изглждаше снимката на модела в интернет:

100_7868.JPG

Следват снимките на Китарата, която получих. По-красива и по-добре звучаща китара не бих си и мечтал да притежавам:

Foto432.jpg

Foto454.jpg

Foto433.jpg

Foto438.jpg

Foto439.jpg

Foto435.jpg

Foto458.jpg

На мнение съм, че направените от мен леки модификации наистина си хармонират с цвета а и китарата като цяло.

Ако искате да видите още снимки, можете да го направите тук: https://sites.google.com/site/yamahargx321/gallery3

Ето накратко спецификацията:

RTG Prestige Heritage Standard Plus

Тяло: Махагон(предполагам Toona Sureni) с АААА кленов топ

Гриф: Махагон, палисандров фретборд, set-neck, инкрустации от abalone и седеф

Адаптери: хъмбъкер АлНиКо 5, най-вероятно PAF-копие

Ключове: Гроувър Ротоматик

Мост: tune-o-matic

Поздрави,

Радо

P.S. Днес светлината беше добра, затова реших да се възползвам и направих тези снимки. Надявам се да ви харесат.