Telerig Отговорено Декември 5, 2011 Отговорено Декември 5, 2011 ^^ "шектърляка с искелифинчената форма " Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 6, 2011 Отговорено Декември 6, 2011 Не се ли казва "изкелиферчена"? Цитирай
DYLGIQ Отговорено Декември 6, 2011 Отговорено Декември 6, 2011 Изкилифунден е, да, ама и учудващо удобен. Грифчето е тънко и бързо, направо мечта, а с тия пикъпи звучи адски. Е тук един скромен опит с него. Цитирай
Vondai Отговорено Декември 6, 2011 Отговорено Декември 6, 2011 Ако може скромно и аз да се похваля, днес ми пристигна първият усилвател (Roland cube 20XL.). Да ви кажа честно е наистина убийствен . Довечера няма да се спи със сигурност! Поздрави. Цитирай
Lathron Отговорено Декември 11, 2011 Отговорено Декември 11, 2011 Нахален, нахален, ама всичко трябва да си има граници! 1 Цитирай
kirilsat Отговорено Декември 11, 2011 Отговорено Декември 11, 2011 Същият RAT ми подариха, но така си седи на бюрото в офиса...... Ми той не се връзва с фолк-саунда?! Цитирай
Yo The Real Отговорено Декември 11, 2011 Отговорено Декември 11, 2011 Белия PRS, Телето и Страта -> :crying: искам и аз... 1 Цитирай
tanoman Отговорено Декември 12, 2011 Отговорено Декември 12, 2011 Оле ле 10х . Има и с 4 струни . Укилеле/Ukulele ли е това ? 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 12, 2011 Отговорено Декември 12, 2011 Как с 4, аз я виждам само една... 3 Цитирай
rockfire Отговорено Декември 12, 2011 Отговорено Декември 12, 2011 (Редактирано) Бо Ян изби рибата,само не знаех че се увлича и по ефекти -я запиши нещо с тях да чуем по американски как звучат тез китари ------------------- П.с. Дългия, браво за инструментала! Редактирано Декември 12, 2011 от rockfire 1 Цитирай
FoolofRemorse Отговорено Декември 13, 2011 Отговорено Декември 13, 2011 ^ Хе хе, май си му луд фен, браво честито да ти е всичко, и кажи мнението за Cry baby педалчето, че съм си го набелязал Цитирай
TONY Отговорено Декември 13, 2011 Отговорено Декември 13, 2011 ^ Чак луд фен не, но определено ме кефи - и като отношение, излъчване и като китарист, включително и тона му. Екстра е педалчето, дава точно неговият звук, както и дистера. Китарата също е пипната, не виждам смисъл от Гибсън, не съм ги сравнявал, но Епито не оставя никакво съмнение и приказките за китайските пръчки, са само приказки от 1001 нощ. Нищо против да се купи Гибсън ЗУ, но това е вече за наистина луд фен Колкото до дистера, както винаги препоръчвам да се ползва пред лампов амп само, за бустване. Цитирай
Recommended Posts