Malcolm_Young Отговорено Февруари 3, 2010 Отговорено Февруари 3, 2010 Не успях да се сдържа и реших да постна линк към клипчето на колегата (Denis_S) , където можете да видите както Fender-а така и Gear-a му http://vbox7.com/play:9f90f6ab Надявам се да нямаш нищо против Със здраве да го тормозиш тоя сладур! Цитирай
Додо Отговорено Февруари 3, 2010 Отговорено Февруари 3, 2010 Я и аз да се похваля... Днес, благодарение на колегата Тони, се сдобих с ето тази джиджавка - It's muffin' time! Цитирай
aitapeapea Отговорено Февруари 4, 2010 Отговорено Февруари 4, 2010 Поредната придобивка от колекцията ми на LINE 6 ПЕРФЕКТЕН КОНТРОЛЕР. Много удобен педал. Перфектно бачка както с POD XT , така и с Guitar RIG и GEARBOX (по USB) . В близкото бъдеще , като дочакаме POD FARM 2 , ще може да се контролира и там. С благодарности към edgecrusher Цитирай
Yo The Real Отговорено Февруари 4, 2010 Отговорено Февруари 4, 2010 Честито ! Скоро ще се похваля със същото, ама колко скоро... наш'те знаят. Уа-то как е ? Става ли за сола или е повече за красота ? Цитирай
billymilano Отговорено Февруари 4, 2010 Отговорено Февруари 4, 2010 а, и с флойд... перверзно Цитирай
MrDeath Отговорено Февруари 4, 2010 Отговорено Февруари 4, 2010 ^Тва не е флойд. Иначе бати прасето колко тежи? Цитирай
Delyan Отговорено Февруари 4, 2010 Отговорено Февруари 4, 2010 Бриджът е "FX EDGE III - Fixed Bridge" - има финна настройка и всички благинки на EDGE бриджовете, но е фиксиран (съответно няма пружини, а е плътно тяло). Тежи сигурно около 5-6 кг китарата, не съм я мерил, но не е неудобно тежка. Грифът не е неудобен и не е проблем да стигаш до всяка една позиция на която и да е струна стига постановката на свирене да не е с перманетно подпрян палец на горната част на грифа. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Февруари 5, 2010 Отговорено Февруари 5, 2010 Vox Big Bad Wah Joe Satriani Signature Очаквайте скоро ревю! Снощи довърших (най-накрая) въпросното ревю и го пуснах в САЙТА. Приятно четене... Цитирай
zeratuL_x Отговорено Февруари 5, 2010 Отговорено Февруари 5, 2010 Жестоко ревю,исками се и аз да го докопам това Wah. Цитирай
wades Отговорено Февруари 5, 2010 Отговорено Февруари 5, 2010 Marshal AVT 100 Valvestate 2000.... Бахти машината...зор ми беше докато го донеса от офиса на Еконт ама ся немога да го изключа :X Цитирай
chalgasucks Отговорено Февруари 6, 2010 Отговорено Февруари 6, 2010 относно RG2228 скалата му 27 ли е ? както пише в сайта предполагам и грифа дърво ? , мерси предварително Цитирай
Delyan Отговорено Февруари 7, 2010 Отговорено Февруари 7, 2010 Това всъщност е RGA8. Скалата е 27", гриф - maple и walnut, фингърборд - rosewood, тялото е от махагон. Цитирай
Recommended Posts