Додо Отговорено Август 31, 2009 Отговорено Август 31, 2009 ^ И правилно не ти дреме . Мен лично ме кефи винтидж вида на тая китарка... Колко пари излезе удоволствието? Цитирай
Slide Отговорено Август 31, 2009 Отговорено Август 31, 2009 (Редактирано) 87 паунда самата китара. ЕДИТ: Сега видях, че трябвало да изчакам 3000-я пост в тая тема, че да мога и аз да се похваля с нещо в нея. (В частност - китара). Редактирано Август 31, 2009 от Slide Цитирай
Slav Отговорено Август 31, 2009 Отговорено Август 31, 2009 Човек, тази красавица ми изглежда много Уайтснейк стайл. Айде със здраве да си я ползваш. Цитирай
MiroLambov Отговорено Август 31, 2009 Отговорено Август 31, 2009 Готина китарка, надявам се някой ден и аз да се сдобия с някоя подобна метла от добрата стара глем рок ера... Цитирай
Slide Отговорено Август 31, 2009 Отговорено Август 31, 2009 Човек, тази красавица ми изглежда много Уайтснейк стайл. Айде със здраве да си я ползваш. Да, вярно. Малко в стил метлите на Adrian Vandenberg. Цитирай
Unchained Отговорено Септември 1, 2009 Отговорено Септември 1, 2009 Днес пристигна моето ново малко сладко монстърче - Park By Marshall 15W със сменен говорител Селесчън. Купих си го от Black Bird на много ниска цена, направо срамота да кажа, че съм го купил, по-скоро нещо като подарък.Супер ми допадна звука, много готин ривърб, лек и преносим - нищо повече не ми трябва! Цитирай
Jordan_J Отговорено Септември 1, 2009 Отговорено Септември 1, 2009 Взех я в окаяно състояние - сега е възстановена и след профилактиката е като нова !! Няколко вечери я разтривам в бара и си звучи супер доволно. А и ривърс-хед-а ми е слабост! Цитирай
рахата Отговорено Септември 1, 2009 Отговорено Септември 1, 2009 Честито на всички! Дойде и моят ред пак да се хваля - благодарение на Black Bird,днес се сдобих с Bad Horsie Wah и бонус 5 перца D`Adagio Жив и здрав бъди Митак! http://www.esnips.com/doc/2188bcff-1bef-4e...39a093/HPIM4240 http://www.esnips.com/doc/d2bddc09-3ed7-49...644b35/HPIM4241 http://www.esnips.com/doc/00a8386a-2994-4f...b80151/HPIM4239 http://www.esnips.com/doc/25dd7a6f-94f6-4d...cb131f/HPIM4245 - достигнах допустимия минимум с ефектите Цитирай
Aquarelle Отговорено Септември 2, 2009 Отговорено Септември 2, 2009 Вече и аз да се разпиша в този раздел Още от времето на топираните коси и скъсаните дънки си мечтаех за подобен тип китара, но тогава нямаше...после ми мина мерака да свиря... И най-накрая (защото вече ми омръзна да взимам чужди китари само за да си начешам крастата, защото само с акустична не става), поръчах на приятел да ми донесе електрическа китара от USA. И в крайна сметка това, с което се сдобих срещу $300 е следното (само че с черни железарии - тия златните много цигански бе...): Да ми е честита първата сериозна електрическа китара в живота...макар и късно... П.П. Не ме питайте за технически подробности - още съм малка и не разбирам Цитирай
DILETANT Отговорено Септември 2, 2009 Отговорено Септември 2, 2009 ^ Честита да ти е! Супер си е китарата и само за 300$. Изглежда ми от по-старите Ибанци, когато се правеха основно в Япония. Кой модел е, пише го на главата? Цитирай
dean_dime Отговорено Септември 2, 2009 Отговорено Септември 2, 2009 Мого приятен финиш. Да си я ползваш със здраве! Цитирай
Aquarelle Отговорено Септември 2, 2009 Отговорено Септември 2, 2009 Модела ми казаха, че е RG 670 (което не ми говори кой знае какво) и е японски, но на главата нищо не пише...тъй или иначе е на старо, но е в много добро състояние За съжаление за момента ще му чуя гласа само през Guitar Rig... Цитирай
Бицев Отговорено Септември 3, 2009 Отговорено Септември 3, 2009 Я глей ти - да ти се не надява човек и на рокаджията баш! (Аз те имах за лиричен пианист... ) Браво, само така! Да ти е честита и със здраве да си я скъсаш от свирене! И час по-скоро да и чуем гласа, през GR щом се налага, важното е да не почива в тишина - Цитирай
Aquarelle Отговорено Септември 3, 2009 Отговорено Септември 3, 2009 Е...аз продължавам да съм лирична натура Просто такава китара ми е стара мечта...няма да тръгна сега да пиля стружки. По-скоро ме вълнува блуса и софт рока Цитирай
Kalmar Отговорено Септември 3, 2009 Отговорено Септември 3, 2009 Тя, тази и за това става + това и цената е добра! Честито! Цитирай
Recommended Posts