kolio_k Отговорено Юли 27, 2009 Отговорено Юли 27, 2009 Нови придобивки Този широко популярен педалец Спнсорството от ENGL за таз годишното турне, този път за опит Скриимър вместо Тъндър. Малко брайт ми идва чистия канал, но иначе саунда е супер, а също цената на която ми го дадоха . Може само да пробвам друг говорител, за да не се разправям с кабинет Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 28, 2009 Отговорено Юли 28, 2009 Ха-ха-ха. Не може да бъде! Уами?!?!? Това е последният ефект, който си мислех, че ти би ползвал. Цитирай
ultramega Отговорено Юли 28, 2009 Отговорено Юли 28, 2009 ^^Честито Ако си на кеф някой път, може да ни порадваш с някое записче с новите придобивки, така докатао се забавляваш ... Цитирай
kolio_k Отговорено Юли 28, 2009 Отговорено Юли 28, 2009 (Редактирано) Благодаря ви , ще пусна някой семпъл скоро. Иначе Уамито го използвам съвсем не по предназначение. Изполвам само режима основен тон плюс една октава нагоре, последван от волум педал, в кото включвам "мокрия" изход на уамито. Сухият, както и мокрият (през воллум педала ) отиват във стерео входа на реверба ми и цялата тази работа е включена в ефект лупа на ампа. Целта е ,да мога с волум педала ,да регулирам силата на октавата в саунда (същата трябва да е много тиха, почти като обертон). По много подобен начин се прави саунда на Кърт Розенвинкел, само той използвса една машинка на Електрохармоникс, която има много повече възможности Редактирано Юли 28, 2009 от kolio_k Цитирай
kolio_k Отговорено Юли 29, 2009 Отговорено Юли 29, 2009 Скримъра е доста различен от Тъндър серията, кото винаги ползвам. Много подходящ за рок, чистия му канал много прилича на Фендерски такъв, а драйва значително по мек ( нещо като Маршал с повече гейн). Много хубава машина общо взето, доволен съм за сега Цитирай
jeordie14 Отговорено Юли 29, 2009 Отговорено Юли 29, 2009 Тя е ТУК http://s869.photobucket.com/albums/ab251/j...urrent=0042.jpg Много си я харесвам ... Не е най - доброто не е и Гибсън но много си я харесвам много ми е удобна направо (до тук) това е ктиарата мечта за мен ... :) Цитирай
Valserp Отговорено Юли 29, 2009 Отговорено Юли 29, 2009 (Редактирано) Ха-ха-ха. Не може да бъде! Уами?!?!? Това е последният ефект, който си мислех, че ти би ползвал. Точно това си помислих. Кольо, дали би записал едно демо, като онова, което направи със Superchamp-а преди време? И нещо кратко да е - пак става. Че напоследък много залитам по ЕНГЛи... Ако имаш време, де. И мейк шур да покажеш колко му е мах-гейна, bitte Jeordie - със здраве и хъс да си я разцъкваш. Па после да си купиш архитипа Редактирано Юли 29, 2009 от Valserp Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Юли 29, 2009 Отговорено Юли 29, 2009 Epiphone-ът е супер! Поздравления. Само можеш ли да поясниш какъв е бридж адаптерът? Цитирай
jeordie14 Отговорено Юли 30, 2009 Отговорено Юли 30, 2009 Epiphone-ът е супер! Поздравления. Само можеш ли да поясниш какъв е бридж адаптерът? Ами незнам ... Когато пристигна от Англия в импровизирана кутия от зелечукови щайги , адаптера беше сменен (а иначе щеше да е Seymour Duncan Pearly Gates ) Иначе мноу добър звук прай ама няям никва идея къф е тоя импровизирания адаптер Нийй скоро ще ч отваряме и ако вида име тва онова ще пиша пак Цитирай
circles Отговорено Юли 30, 2009 Отговорено Юли 30, 2009 Скоро записвахме със същия Енгъл на Вилата с колегите от ГРАД... Ако преценят за добре, ще пуснат тук материял и можеш да чуеш Честито на другите колеги! Цитирай
Rezachka Отговорено Юли 31, 2009 Отговорено Юли 31, 2009 (Редактирано) Ихаааа ей ся тъкмо куриера ми го донесе Ето го и изкарано от кашона.. с досадната жълта лепенка ..И за още повече кеф.. Редактирано Юли 31, 2009 от Rezachka Цитирай
Yo The Real Отговорено Юли 31, 2009 Отговорено Юли 31, 2009 Честито ! Пусни малко семпли, че един приятел иска да си взима такова. Цитирай
Recommended Posts