Jorko_Beliata Отговорено Юли 10, 2009 Share Отговорено Юли 10, 2009 ^ Таковата, може ли клийн семпълче, много интересно ми стана как ще звучи? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kalmar Отговорено Юли 10, 2009 Share Отговорено Юли 10, 2009 (Редактирано) С удоволствие, но в момента нямам "под ръка". Иначе коа-та е подобна по звучене на махагона, но с по-"стегнати" ниски и повече високи, тоест по- bright. (ку моа така да са изразя ) Звучи напомпано, и резонира много силно, направо ще ми пукне ребрата! (хи хи хи, шегувам се) Редактирано Юли 10, 2009 от Kalmar Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dean_dime Отговорено Юли 10, 2009 Share Отговорено Юли 10, 2009 Знам, че от коа се правят най-добрите сърфове. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kalmar Отговорено Юли 10, 2009 Share Отговорено Юли 10, 2009 Много вярно. Ами на хаваите от какво друго да ги правят? хахаха То там Коа-та е едно от най-разпространените дървета. Само дето вече е забранено за сеч и вероятно да си купиш сърф от коа вече е много скъпо. Същото важи за китарите. На тази тялото струваше $500 сега е повече от двойно. А Модела на Reb Beach направен от Suhr e около $5700. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dean_dime Отговорено Юли 10, 2009 Share Отговорено Юли 10, 2009 Ехе!!! Започвам да събирам от закуска . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hypnocil Отговорено Юли 10, 2009 Share Отговорено Юли 10, 2009 Пристигна амп-а и му се радвам, макар да не е кой знае какво Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tednet Отговорено Юли 10, 2009 Share Отговорено Юли 10, 2009 Абе брутален си е усилвателят. Каквото и където и да свиря, моят винаги си е с мен и ми върши перфектна работа и не ме предавал. Да ти е честит и да ти издържи много години Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valserp Отговорено Юли 10, 2009 Share Отговорено Юли 10, 2009 Пристигна амп-а и му се радвам, макар да не е кой знае какво Винаги съм се чудил как звучат тия Крейтове. Може да драснеш малко семпли, ако не те мързи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hypnocil Отговорено Юли 11, 2009 Share Отговорено Юли 11, 2009 Няма с какво, имах един прецакан микрофон, но издаде багажа. Иначе звучи доста... транзисторно Чистия канал е плътен и наситен до колкото е възможно. Овърдрвайва от блусарско звучене кара до хеви метъл да кажем. Хай гейна е много шумна резачка. Но това са общи приказки, все пак от моя гледна точка. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Отговорено Юли 11, 2009 Share Отговорено Юли 11, 2009 От няколко дена съм много горд притежател на тази красавица и все още не мога да и се нарадвам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
WaNTeDd Отговорено Юли 12, 2009 Share Отговорено Юли 12, 2009 (Редактирано) Ето искам да се похваля с тази придобивка ,макар и не толкова нова вече.. Просто ме мързеше да седна да напиша поста :Д Та АРИА 714 сериите.. 97-ма .. Със Сеймър Дънкън Фул Шред на бридж. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=39...7783&view=2 Редактирано Юли 12, 2009 от WaNTeDd Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
horsefucker Отговорено Юли 12, 2009 Share Отговорено Юли 12, 2009 честито!!! Красавица е, ще се оженя за нея! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Harvester Of Sorrow Отговорено Юли 12, 2009 Share Отговорено Юли 12, 2009 Само дето аз няма да се развеждам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dean_dime Отговорено Юли 12, 2009 Share Отговорено Юли 12, 2009 Предвиждам мого дълъг и щастлив брак. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Harvester Of Sorrow Отговорено Юли 12, 2009 Share Отговорено Юли 12, 2009 След като с последните три коментара изкъртихме мивките смятам да кажа нещо смислено: Честито на пича с ибанеца! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts