Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 7.1k
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Честито на всички за придобивките, особено за Джаксън-а. Като гледам най-накрая си намерил такава китара каквато търсеше, а? :)

Отговорено (Редактирано)

Хех, честито на всички!

Аз ще се похваля с това

На ентусиастите за екстремна музика искам да кажа, че е много сполучлив модел от ниския клас, но има шумове от неедоекраниране. Аз моите ще ги окастря напълно!

Редактирано от Akerfeldt
Отговорено

Честито! Изглежда много яко. Как са адаптерите? Един път свирих на един BC Rich от евтините и звуците му бяха пълна пръдня, но е възможно да е било от кубето.

Отговорено (Редактирано)

Мерси!

Звукът му е добър - сравнявах го с хъмбъкър на японски Ibanez RG Prestige 1570. Дава плътен и мощен сигнал, просто тва замасяване нещо не ми харесва и ще видя колега да ми помогне малко. Адаптерът е от BDSM серията на B.C.Rich - идеален за стъргалки :hysterical:

Ето с какви китари го сравнявах - имам приятели с нелоши китари, сред които и въпросният оригинален Ibanez.

y9pk3txjepoy2do9m8nxrig3nnv79z0oibr6dbvy_thumb.jpg

Редактирано от Akerfeldt
Отговорено

Адаптерът си върши работата чудесно!

Брумът го отстраних - от кабелчето на струнника идваше... китарата е сетъпната с нови 10-ки d'Addario XL nickel wound, акордирана и кърти мивки! :thumbs_up:

Отговорено (Редактирано)

колко брои за нея

и ква марка е ако не е лютиерска де

Редактирано от sw1tched
Отговорено

dsci1042.jpg

dsci1046.jpg

Schecter Hellraiser C-7

Мисля, че няма какво толкова да говоря. Те снимките си казват всичко!

Ако имате въпроси относно как "Адът" дойде вкъщи - Nevermore( :) ) е вашият човек! :)

Отговорено (Редактирано)
колко брои за нея

и ква марка е ако не е лютиерска де

Ами Warmoth e. :godbless: Това, за тези които не знаят, е компания за къстъм китарни части.

Всичко се прави по поръчка. Могат те да ти я сглобят или ти сам в къщи. (какъвто е моят случай) :)

Излезе ми близо 2000 лв без адаптери и електрониката (потенциометри, суич, жак и кабели).

Адаптерите са Bill Lawrence, тях съм ги поръчвал от другаде.

Тялото е от коа (хавайско дърво) и съм много щастлив че я имам! :))))

Ето още една отблизо:

o633828179345411250.jpg

Редактирано от Kalmar