vlex Отговорено Декември 25, 2006 Share Отговорено Декември 25, 2006 Честито! Кач пара каподастера? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
EL_Ringlas Отговорено Декември 25, 2006 Share Отговорено Декември 25, 2006 Е, малко късно но все пак мисля че е редно да се похваля със новия си маршал МГ30ДФХ Искам също така да благодаря на г-н Икономов и неговите колеги за помощта и любезното итношение Весела коледа на всички Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AFTER-THE-RAIN Отговорено Декември 25, 2006 Share Отговорено Декември 25, 2006 ^^ Нямам идея... Подарък е! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AFTER-THE-RAIN Отговорено Декември 25, 2006 Share Отговорено Декември 25, 2006 Айде още веднъж да се изфръцкам с невероятен кожен колан "Planet Waves"... адски удобен Planet Waves Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
olygofren Отговорено Декември 25, 2006 Share Отговорено Декември 25, 2006 Аз мисля да се похваля с новата си чудничка електро-акустична китара Kirkland 215065: Пича ми направи промоция и я взех за 230 кинта. Много съм доволен, изключително приятен звук има. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Декември 26, 2006 Share Отговорено Декември 26, 2006 аз пък с ей това мисля да се изфукам http://s3.photobucket.com/albums/y51/strat...nt=IMGP1926.jpg много гейн, много нещо направо лудница на записа гейна е на минималното. адаптерите на китарата ми са алнико, затова малко мажат свиренето не го слушайте моля ето семпълче - http://media.putfile.com/ampec а това е с бекинг трак - http://media.putfile.com/takowa Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fLiSk Отговорено Декември 26, 2006 Share Отговорено Декември 26, 2006 Това съм го чувла наживо още докато беше в разработка!!! Много гейн много нещо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DILETANT Отговорено Декември 26, 2006 Share Отговорено Декември 26, 2006 Е кажете нещо повече за туй хай-гейн чудо де! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Декември 26, 2006 Share Отговорено Декември 26, 2006 има си динамиката на лампата, но не е хай гейн. Чочо - май ,че е записал следното с Атакс 40 (ако не ме льжат ушите) http://media.putfile.com/star-49 това по кефи като звук(и като завьршен продукт) - поне мен транзистор или лампа? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Декември 26, 2006 Share Отговорено Декември 26, 2006 (Редактирано) ами какво повече - 4 есс83 и 2 ел84 наистина има много гейн, просто адаптерите ми са алнико хъмбекъри и не може да покаже зъбките, дето ги има затова съм пуснал обява че търся сапунерка адаптер иначе солото на песента ми, към която ТОНИ даде линк е с ламбата честно да си призная за соло звук са почти идентични двата ампа, разлика не се усеща Редактирано Декември 26, 2006 от stratocaster Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Janick_Gers Отговорено Декември 26, 2006 Share Отговорено Декември 26, 2006 Ее TONY е тва е супер яко. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Spoocter Отговорено Декември 27, 2006 Share Отговорено Декември 27, 2006 ее и аз да се похваля най-после купих си Скуайер Булет Страт поздрави и весели празници! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivp Отговорено Декември 27, 2006 Share Отговорено Декември 27, 2006 (Редактирано) ^ Честито! Със здраве да му вадиш душичката Редактирано Декември 27, 2006 от ivp Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Telerig Отговорено Декември 27, 2006 Share Отговорено Декември 27, 2006 Бравос! Много сладко звучи евалата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Декември 27, 2006 Share Отговорено Декември 27, 2006 ами какво повече - 4 есс83 и 2 ел84наистина има много гейн... Аз го чух като бях при Дими и мога да кажа, че звука беше размазващ! Имам all-tube АМР, но това като звук по нищо не му отстъпва. Честно. Много ме изкефи, остава само търговския вид и ще бъде № 1!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts