Jump to content
Българският форум за музиканти

Janick_Gers

Members
 • Posts

  424
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Janick_Gers last won the day on May 8 2018

Janick_Gers had the most liked content!

About Janick_Gers

 • Birthday 02/11/1989

Previous Fields

 • Инструмент
  китара

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  София

Janick_Gers's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

26

Reputation

 1. Програмата не е тежка. Аз съм с i7-ца, но и на 5-ца ще върви добре. Няма да имаш проблеми, стига да ползваш правилните aудиo драйвери. На всичкото оторе, аз ползвам абсолютно същата външна карта - Focusrite scarlett 2i2 и върви като charm. Има ауди настройки, които ще трябва хубаво да пипнеш в самия BIAS FX преди това.
 2. Ми щом така е тръгнало, аз да рекламирам тогава моята банда John Steel. Миналата година издадохме втория си албум. Ето песен от него: Има още няколко от този албум в тубата, а целият иначе е качен и в Спотифай за свободно слушане. Album: Everything or nоthing.
 3. Благодаря за отговора. Може ли ценови ориентир за нещо подобно, независимо дали е правено или закупено. Говорим за прилично качество/клас - нито евтинджос, нито мега луксозна марка за много пари.
 4. Здравейте всички, Имам следното запитване - може ли да ми разясните как стоят нещата с така наречените ефект контролери (ако се изразявам правилно). Става дума за това, че чувам за случаи, в които имаме кабинет, да кажем с три канала, имаме 5-6 външни ефекта (камиончета), но най-накрая имаме една голяма педалиера, която прилича на процесор и може така да се програмира, че комбинация от 2-3 ефекта да представлява бленда, която да се задейства с едно натискане на педалиерата. А не да правим три отделни натискания за хоръс, дилей и бууст. Това, всъщност миди контролер ли се нарича или не? Как точно се навръзва в целият сетъп и какви марки и ценови листи има за тези неща? Някой ползва ли такъв тип педалиера и доволен ли е спрямо удобство/цена? Има ли опасение за намаляването на качеството на звука по някакъв начин? Благодаря предварително
 5. Last Resort също е със шамаросан риф от Мейдън, не помня точно коя песен. Тия са им абонати явно! Infinite Dreams е песента на Мейдън, за която говориш.
 6. Master of Puppets е звука на Metallica, но ..And Justice For All олицетворява истинското лице на групата според мен. Уникално композиране, атмосфера, енергия, граничеща с лек прогресив. Гласувам за ...And Justice For All. Винаги ми е била любимата Металика това.
 7. Как можеш да станеш 1024 пъти по-добър музикант от членовете на Megadeth? Като си направиш група Gigadeth.
 8. Споделете малко повече каква музика по-точно или на какво известно прилича. Вие на по колко години сте и от какви инструменти се състои бандата, дали имате някакви записи? На всички ще им е итнересно да чуят
 9. Качихме още няколко парчета от албума в youtube: В спотифай го има качен пък целият албум, на който му се слуша https://open.spotify.com/album/0BKWUUs3nJiDrCTdvcciSM
 10. Продължаваме да работим с Дъги и за третият албум като имаме вече доста планирани участия за другата година. Аз написах музиката за албума на песните. Имам също така 3 текста и три кантота, а останалите текстове и вокални мелодии си ги измисли и написа той сам от разстояние. Тъй като музиката е написана изцяло от наша страна, той пожела да му разпишем подробно секунда по секунда за всяка песен къде трябва да пее, какво да изпее и по какъв начин да мисли. Комуникацията беше по имейл. Всичко беше изсвирено и записано в студио тук в Бг, но само инструментално и след това му пратихме музиката и той си записа вокалите от Лондон. Бяхме скептично настроени, че с него ще направим нещо добро, което да е различно от Рокендрол, но в крайна сметка на мен продукта ми хареса много. Иначе той си има и други участия п освета за това не може да стои дълго в София, така че преди участия правим 1 седмица всеки ден репетиции от сутрин до вечер и се подготвяме
 11. Здравейте, Ето няколко песни от вторият албум, който издадохме на 1-ви Септември 2017 с John Steel. Стилът е класически хеви метъл с леки 80-тарски прогресив елементи. Надявам се да ви хареса:
 12. Групата е събрана, скоро започваме участия, а края на лятото и албум. Ето го парчето записано с вокали. Поздрави!
 13. Здравейте. Ето една моя нова авторска композиция. Има и текст на български. Ако има вокали с добър диапазон, да казват кои са https://www.youtube.com/watch?v=QqHbWiugalM Поздрави!
 14. Това си купих днес. Френска китарка - Lag Arkane 500 със Seymour Duncan адаптери, ама не знам точно какви. Най-големия й бонус е, че е супер лека и грифа е уникално як и удобен. Адаптерите също звучат много яко!
 15. Как можете да накарате музикант да си тръгне най-сетне от дома ви? Като му платите за пицата и му оставите бакшиш.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.