PlamenM Отговорено Септември 18, 2006 Share Отговорено Септември 18, 2006 Да се изфукам много мъничко и аз..днес цял ден се мотах на 48 улица в Голямата Ябълка....има много хубави музикални магазини..и си купих за да не съм капо това Joe Perry slide Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bleys Отговорено Септември 23, 2006 Share Отговорено Септември 23, 2006 (Редактирано) Вчера имах рожден ден и приятелката ми подари ето това: Пожелавам на всеки такава приятелка Редактирано Септември 23, 2006 от Bleys Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
docc Отговорено Септември 23, 2006 Share Отговорено Септември 23, 2006 Честит Рожден Ден и честита приятелка(и подарилата,и подарената)! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KeRRANGKid Отговорено Септември 23, 2006 Share Отговорено Септември 23, 2006 Приятелката ти е хора, ей ((: Да са ти честити и двете ^^ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Септември 24, 2006 Share Отговорено Септември 24, 2006 (Редактирано) Днешната "забележка"(в една от темите) на synchu,че е "време за Engl",куриозно се върза с това,което ми доставиха сутринта. Комбо Engl Sovereign 100 1x12" (старата версия). абе човек, какво ги правиш всичките тия скъпи неща за 1 месец тук си се похвалил със придобивки за над 15000 лв Хехе ... Влез му в склада дето е голям като футболно игрище, и тогава ще разбереш самата истина ... Аз знаех, че Сашо (досс) има доста неща, ама наскоро като влязох в склада му дето ги държи ... ... Ще издам тайна му, ако ми позволи Озвучава банди и концерти. Дава апаратури под наем - РА, китарни и т.н. Има централно РА около 60-70 киловата и куп китарни апаратури, китари и от сорта ... Всъщност моята мания по ГИЪР-а е от него - насадена още от студентските ми години Ай наздраве Докторе ! Редактирано Септември 24, 2006 от visiondann Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
docc Отговорено Септември 24, 2006 Share Отговорено Септември 24, 2006 Ай наздраве Докторе ! Наздраве,приятелю/"предателю"! Да ти се връща тъпкано и претъпкано! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
solo5 Отговорено Септември 24, 2006 Share Отговорено Септември 24, 2006 Вчера имах рожден ден и приятелката ми подари ето това: Пожелавам на всеки такава приятелка жени се за нея да не я изпуснеш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IgniteAll Отговорено Септември 24, 2006 Share Отговорено Септември 24, 2006 Хахахах, Блейс да ти е честито! С теб сме родени на една дата и май и двамата сме получили много полезни неща от половинките си! Да са ни честити годините и добрите жени до нас! Китарата е супер! Да свириш на нея много години с голямо удоволствие! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
docc Отговорено Септември 25, 2006 Share Отговорено Септември 25, 2006 Днес,в обострена фаза на състоянието наречено PGB(Permanent Gear Buying),си взех още един PRS.Този път - Custom 22 http://i.data.bg/06/09/25/77453_orig.jpg Ето го и в компания с "другарчето". http://i.data.bg/06/09/25/77461_orig.jpg Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Септември 25, 2006 Share Отговорено Септември 25, 2006 Ха честито! Нещо и мен ме прихваща PGB..help! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Септември 25, 2006 Share Отговорено Септември 25, 2006 Това не се лекува... @docc,честито! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wessy Отговорено Септември 25, 2006 Share Отговорено Септември 25, 2006 лекува се ... откакто си зех кола хахах ама ще ми мине Докк, честито Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Септември 25, 2006 Share Отговорено Септември 25, 2006 Днес,в обострена фаза на състоянието наречено PGB(Permanent Gear Buying),си взех още един PRS.Този път - Custom 22 http://i.data.bg/06/09/25/77453_orig.jpg Ето го и в компания с "другарчето". http://i.data.bg/06/09/25/77461_orig.jpg Другарчето го знам, ама зо новия ПРС нищо не каза ... Честито!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
black_waltz Отговорено Септември 27, 2006 Share Отговорено Септември 27, 2006 аре и аз да с похваля малко, тези дни се сдобих с нещото на картинката по-долу и съм много щастлив Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Септември 27, 2006 Share Отговорено Септември 27, 2006 Честито. Добро е много! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts