Jump to content
Българският форум за музиканти

Get off

Members
  • Мнения

    202
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    2

Get off last won the day on Април 3 2020

Get off had the most liked content!

Относно Get off

  • Рожден ден 04/08/1971

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара,бас китара

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Варна

Последни посетители

990 профилни разглеждания

Get off's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

6

Обществена Репутация

  1. Здравейте! Групата ни има вече един издаден албум. Стила ни хард рок & хеви метал. Песните ни са авторски. В момента записваме втори албум. Възраста ни е 40+. Разполагаме с репитиционна и звукозаписно студио. При запитване ще ви изпратя песните които сме издали ,за да прецените дали ние сме вашата група. Ако можете да пеете още по добре. Можете да ми пишете на лични или направо да ми се обадите на телефон 0888445830. Казвам се Георги Гетов. Благодаря предварително за проявения интерес.
  2. Аз имам опит само с Hartke Bass Attack и отговаря на всичките ми изисквания. Много съм доволен.
  3. Хайпаса е ок ,но го прави на ниво миксинг на отделните тракове по отделно. На ниво мастър режеш ниските на цялото парче . При баса тътнещите честоти може да ги чуеш и между 230-280 херца. И както казаха по-горе рязане -18 децибела е прекалено. Никога не съм рязал повече от -6 дб. Аз обикновено не слагам хайпас на баса а търся честотите, които дразнят. Успех!
  4. Emu 0404 psi се поддържа до Windows 7. На Winows 10 не става. Предполагам че с 1212 положението ще е същото, защото са едно поколение.
  5. Два анологови, един цифров (SPDIF) и един MIDI ето защо са четири входа.
  6. Този е предпочитаният , но има и други вариации.
  7. Една милисекунда е една хилядна част от секундата. Т.е. 1000мс са 1 секунда. Не мога да си представя че съществува човек на света, който може да усети закъснение от 1 мс.. Пък дори да е Стив Вай. Само той си знае какво точно е имал предвид в това интервю.
  8. Get off

    DiMarzio DP117 HS-3

    Ингви го ползваше за нек преди да мине на Сиймур Дънкан. Много добър адаптер с лоу аутпут. Мисля че ще глъхне между паф про и хотрейл.
  9. Купувал съм от тях. Не съм имал проблеми. Смятам че са коректни.
  10. Наскоро в домашни условия записвах с PG 57. Резултата беше доста приличен. Право в центъра на десния спийкър на кабинет 2Х12. Ако разполагаш и с двата бих те посъветвал да записваш и с двата едновременно само че на различни тракове. Успех!
  11. Честито! Супер китарка.Добре дошъл в клуба
  12. Get off

    Фен-клуб Marshall

    Аз съм с крайно стъпало Marshall 20/20 el 84 и с кабинет Marshall 1936 2x12. Много съм доволен и от двете макар че и двата преампа които включвам в тях са Mesa Boogie. Нямам снимки трябва да направя.
  13. Get off

    Gibson Les Paul

    Не става за забиване на пирони и за затваряне на компоти сигурно не става, ама за свирене е супер.
  14. Get off

    Преходник

    Ако разполагаш с миксер,който има ефект лууп може да включиш китарите в миксера а процесора в луупа. Това е май единствения вариянт за който се се сещам. Не съм сигурен дали ще стане и какъв звук ще излезе. Поначало да се включват две китари в един проц ми звучи ненормално. За мене всеки инструмент трябва да носи собственото си звучене,характер,динамика както и всеки музикант. Това което искате да направите образно казано е като да си забъркаш за закуска баничката с бозата в една кофа.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.