Jump to content
Българският форум за музиканти

solist

Members
 • Posts

  208
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

solist last won the day on February 27 2019

solist had the most liked content!

Previous Fields

 • Инструмент
  вокал

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Варна
 • Interests
  Бийтълс, Deep Purple, Юрая Хийп - и правене на авторски песни в стил хард рок, бийт и др.

Recent Profile Visitors

2539 profile views

solist's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

47

Reputation

 1. Ей -wiseppman - не слушам такава музика, дето си постнал чрез линка. А ти какво мислиш за диетите за отслабване?
 2. Ако не търсите Джон Лорд - кандидатствам Поздрави!
 3. Привет! За кой град става въпрос?
 4. Няма значение града в който функционира групата ( все -- пак предпочитам София) Мога - при условие, че репетициите са до две на седмица - моя грижа си е пътуването. Моля пишете на лични.
 5. Авторската музика само за цели албуми ли е?
 6. Една Цигулка Текст: Искра Музика, китара, пеене : Солист https://app.box.com/s/6wel6q16onwtysbcz2kf85pkk75eujg4
 7. Музика, аранжимент, всички инструменти, звукозапис и мастеринг: Николай Колев (TNT STUDIO) Пеене: solist /// Текст Ники&solist https://app.box.com/s/45f0rnz1dw2qtbemiqg5mb5yp1un1l5g
 8. Тони - благодаря ти и за този страхотен коментар!! Точно така - всичко свърши само Ники! Да ти кажа, толкова трудно е да се създаде група особено сега с таз пандемия - но не е само това. С Ники си мечтая да бачкам - ама за жалост - няма как да стане - той е в чужбина сега. И не се знае кога ще се върне. Освен това не живеем в един и същи град. Неговата професия е на тонрежисьор - а по-точно ако следваме западната терминология- той е точно това, което се нарича -Продуцент- човек дето аранжира- дава образа на дадена мелодия, че и свири всичко по нея и накрая реализира и звукозаписа... Мисля, че в моята любима Варна ще ми е трудно да направя група. Сам може да сравниш- как повечето обяви са от София. Другото е - възрастта. Младите сега искат да правят по-друга музика. А моите набори - ги намирам за апатични, някак си- трудностите са много. Сам знаеш - репетиционните струват пари - придвижването точно когато обикновено се правят репетициите (от 17 ч-нататък) - трафика е такъв отвратителен, че ако репетицията е да кажем в 18 ч - стигаш до мястото един час по-късно. Стигаме и до разликите във вкусовите за музиката - на няколко пъти бяхме близо да създадем групата, но музикалните вкусове "счупиха" отношенията ни. И други подобни- на теб поне ти е пределно ясно. Само за едно ме е яд - че гласът ми звучи свежо и на тези години - поне така казват хора, които не ме познават- и като им кажа на колко съм години - не вярват Ама Божа работа. Сега да се молим да преминем през чумата - може да се композира и репетира в къщи и да се записва. Другото вече е от Бога. Ако до една-две години не стане групата- както съм я мечтал - ще трябва да си записвам сам или с приятели в къщи и онлайн. Ами това е живота. Но има и хора, които успяват - един приятел китарист от творческия сайт дето сме с Ники - той направи - успя да организира група! На моите години е! Но забележи - с негови съученици от миналото, с които са приятели и се знаят и си имат доверие - а и са свирили заедно когато са били ученици!. Но сега пък ги удари тази втора вълна на короната, която е много заразна- и не могат да репетират. То не стигат другите проблеми - че и короната за капак. Но отмине ли - те ще успеят! И с него ми се бачка - но той пък живее в Хасково - пак не става Те даже си наеха репетиционна - абе всичко им е наред. Поставят ли ваксината ще направят готина музика и участия и концерти. Знам им качествата. ПП А ако желаеш да те свържа с Ники - ще ти пратя на лични пощата му да си пишете - има страхотна студийна техника, инструменти - и всичко каквото трябва - свири и на пиано и китара - и програмира и барабаните - а и разполага с живи музиканти- ако е необходимо за даден проект. Даваш му каквото сте записали да кажем - и той добавя каквото е необходимо - говорите към какво се стремите - страхотно момче е и много коректен. И всичко това може да стане онлайн.
 9. Благодаря на Тони и Евтим за коментарите! Страхотно е, че дадохте мнения за тази песен! За мен е важна, защото я създадохме само приятели - които много ценя. Тони - в тази песен - инструментите (всичките) и аранжимента, а и звукозаписа - със съответните обработки и на пеенето, е направен от моя приятел Ники Колев (Ник-Кол). Аз само пях и музиката е моя. Текста е на друг приятел Б. Бостанджиев. Ники има професионално студио (ТНТ Студио), звукорежисьор е с много стаж и талант, освен това е и страхотен китарист - и честно казано не зная какви точно инструменти е ползвал и по какъв начин. Той също има профил в този сайт - и ако реши - може да поясни. Работил е в рок-група, записвал е много рок-групи, а и други изпълнители (много известни) - всичко е възможно- в смисъл какви точно звуци е ползвал или смесвал само той може да каже. За мен е важно, че направи всичко на приятелски принцип - (години наред сме в един и същ сайт за творчество) Не пожела да му платя труда - и за мен това е жест. Използвам случая да му благодаря и тук - за приятелството и професионализма - Благодаря ти брате Ники! Имаме още няколко песни заедно - повечето с негова музика и аранжименти (когато Ники свири - аз избягвам да се меся в инструментала ) Може и да кача още нещо, ако има интерес.
 10. https://app.box.com/s/hlr0x4v973lwwkmoteirdqk2w0scqal6
 11. Търся певица - да може да пее върху синбеци. Предпочитам родопчанка - защото имам намерение да работим в Родопите. Да има минимум 8 години стаж - и да е на възраст 57 -67 годишна Моля - не пишете тук а се обаждайте на телефон 0884 476 113. Най-важно изискване - да държи на думата си!
 12. Търсенето продължава Предпочитам стари кучета - над 55 години. В момента сме ритъм китара и вокал (аз ) и басист (Анатоли) - навити и сериозни. Ще правим авторска музика. Имаме поне 50 песни комплектовани с текст и музика. Търсим ентусиасти които да държат на думата си (!) - барабанист и солокитарист. Клавирист може - но аз лично предпочитам само китарния звук Барабаниста може да е "чичко" Фил - ако желае. Фил - загубил съм ти телефона. За Варна е търсенето. Цел - участия в рок-клубовете - тези клубове в които предпочитат авторска музика. Кавъри - ще правим в изключително редки случаи. Практически - отхвърляме правенето на кавъри!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.