Jump to content
Българският форум за музиканти

justaman

newbies
 • Posts

  17
 • Joined

 • Last visited

About justaman

 • Birthday March 12

Previous Fields

 • Инструмент
  Клавишни, китара, бас

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

466 profile views

justaman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Аха, сега вече разбрах. Мерси!
 2. А в такъв случай, не мога да записвам китара или нещо друго там, понеже картата ми казаха, че има 4 входа, но аз виждам само два XLR входа и други не?
 3. Здравейте, трябва ми малко помощ относно работата с S/PDIF, като цяло с картата, с която работя. Тъй като не можах да намеря никъде в интернет инфо за тази функция, се допитвам тук. За каква работа служи, за запис или нещо друго, с какви кабели точно работи, чинчове ли са това или нещо друго и като цяло малко информация.
 4. Търся китарист или певец/певица за младежко поп-рок дуо. Става дума за свирене по баровете. 0883272787
 5. Здравейте, момче съм на 15 и от година и половина ходя на професионални уроци при вокален педагог, иначе преди това съм пял сам около 5 години. Проблема ми е, че преди години можех да пея на фалцет без проблем, ала сега (предполагам, че от мутирането на гласа ми) въобще не мога да докарам фалцета. Когато се опитам да пея на фалцет, просто от устата ми не излиза звук, а топъл въздух. Има ли възможност да си върна пеенето на фалцет чрез упражнения или нещо от сорта?
 6. Добре, а случайно някой да знае на колко време се слага вода в овлажнителя и по колко, тъй като с него ми дадоха и спринцовка до 10мл максимум? И най-вече ме интересува дали ще навреди на електрониката на китарата, ако е електро-акустична?
 7. Здравейте, имам въпрос относно този уред, който намерих в нета. Иска ми се да разбера повече информация за този овлажнител, тъй като на много места пишеше различни неща. На някои места пише, че той овлажнява китарата, а на други че я изсушава и с какво точно подпомага китарата? Също така, ако е електро-акустична, няма ли да навреди на електрониката?
 8. Мерси за помоща, имам възнамерението да пробвам.
 9. Пробвал съм го и в случая не ми помага особено на дългите ноти не се получава и песента ми има много чупки, които не се комбинират с ефекта.
 10. Здравейте, имам въпрос относно конкретен ефект, чието име не знам и се надявам някой да го разпознае по описанието ми, ще ми помогне много. Работя с Ableton Live 8.2.7 и не съм сигурен дали конкретния ефект ще го има или ще трябва да го изтегля като VST. Става въпрос за прикачане на ефект на миди трак, и всяка нота от един миди файл да звучи редувайки се, ту в лявата слушалка, ту в дясната. Знам, че има такава опция за регулиране на звука от коя страна да звучи в панела на трака, но не ми върши работа, тъй като опцията се отнася за целия трак и всички файлове в него и всички ноти ще звучат от една страна, която нагласиш, а на мен ми е необходимо от един файл всяка нота да звучи от различна страна. Надявам се да съм го описал достатъчно разбираемо. Кажете ми името на този ефект.
 11. На 20 съм и го виждам за проблем това, че лекарят сам каза, че това е странна реакция. Той каза, че жилите просто се пренатоварват много от малко труд и то само на тази ръка. Не знам дали нямаше да е добре да отида на невролог относно жилите.
 12. Ходих на лекар-ортопед по въпроса и се наложи да правя снимка на ръката, но той каза, че няма никакви възпаления и описанията на проблема ми са му непознати и стигна до заключението, че пренатоварвам жилите на ръката и ми предписа стягаща ръкавица за 30 лв и охлаждащ крем за 20 лв. С ръкавицата все още не намирам разлика и нещата не ми се струват правилни, защото проблема още ми пречи.
 13. Да, това беше полезно. Проверих го и все пак ще отида на лекар за всеки случай. Може би забравих да спомена, че съм я чупил тази ръка точно между началото на китката и самата ръка. Не знам дали това има общо, но все пак споменавам.
 14. Да, точно в средата на китката. Проблема с витамините отдавна съм го остановил и тъй като не ги набавям от храна, приемам хапчета бирена мая, не знам дали това е достатъчно. Благодаря за съвета ще отида на лекар все пак
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.