Jump to content
Българският форум за музиканти

Tanushev

новаци
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Tanushev's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Collaborator Rare
  • One Year In Rare
  • One Month Later Rare
  • Week One Done Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

1

Обществена Репутация

  1. Още утре ще ги проверя, благодаря 😇
  2. Наясно съм за музикалните магазини, тръпката ми е да е публично, където има случайни минувачи 😁
  3. Здравейте, бих желал да попитам дали някой знае къде мога да намеря акустично пиано, разположено на публично място (МОЛ, гара и т.н.) в София, на което мога да посвиря Поздрави! А.
  4. Gold Top-a е топ 😁 За съжаление нямаше такъв 60s наличен. Но и Iced tea е много мазен, от жълто-червен към оранжево-кафяв на различна светлина. Мен точно Slim Taper-a ме радва, щото лесно хващам всичко и е бърз.
  5. Задължително ще се възползвам от базара 🙂
  6. Да, от Muziker, Gibson Les Paul Standard 60s Iced Tea. Чакам с нетърпение да кацне следващата седмица, дано всичко е наред с транспортирането на бижуто, че онлайн пазаруването на такива скъпи стоки ми е малко енигма 👀 П.П. В тази връзка имам за продаване Epiphone LP Custom Ebony в перфектно състояние 😁
  7. Благодаря за мненията, колеги! Възползвах се от черния Петък 👀 този месец и поръчах нов Гибсън. Темата може да се затвори 🙂 Поздрави!
  8. ^ Да, тези в olx и аз ги видях. Излиза, че ще трябва да свикна с идеята за 4-те хилки и да поръчам нова 🥲 а, и да стискам палци пича, който я издава да си е свършил работата 😁
  9. Благодаря за информацията! Определено да пипнеш инструмента преди да го купиш е от голямо значение, но с онлайн пазаруването това за съжаление не може да стане, а хич не ми се занимава с връщане и реимбурсация - играл съм го и е изнервящо. Втория цитиран сайт е доста интересен, не бях попадал на него, благодаря отново
  10. Не очаквах такъв отговор 😄 Но, да, също една от причините да търся втора ръка е, че новите изглежда не се правят толкова качествено както преди (поне така чета във форумите). Има доста коментари от купувачи, които отбелязват претупаната работа в завода.
  11. Да ме извинят модераторите, обърках секцията при публикуване на темата Ако има нужда може да преместят темата, т.к. аз не виждам опция да го направя, поздрави!
  12. Здравейте, бърз въпрос - от известно време имам мерак да си взема Gibson LP standard 60s, но всякаш не съм готов да се разделя с 4 хилядарки за нова, та знаете ли къде мога да проверя за китари втора ръка освен в olx и bazar, благодаря.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.