Jump to content
Българският форум за музиканти

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/28/2021 in all areas

 1. 1 point
  Има няколко начина за корекция на ъгъла на грифа при китари от bolt-on тип. Първия е ясен - конструктора/производителя е заложил механизъм(винт), чрез който това се коригира. Втория е лесен - подлага се парче фурнир или перце със съответната дебелина в дъното на петата. Това май е твоят случай Третият е труден, но не невъзможен - изработва се тънка подложка с желаният ъгъл/градус - клинче. Има ги и готови, например в Стю Мак. Така не се губи контакт м/у грифа и тялото и загубата на резонанс е нищожен.
 2. 1 point
  ХАхаха, така е и аз сам не си вярвам
 3. 1 point
  Това последното изречение е голяма лъжа, която всички сме изричали поне веднъж в живота си и немалко пъти сме си вярвали. Дано ти хареса усилвателя!
 4. 1 point
  Тогава го вземай и не го мисли. Щом си ти е на сърце и вече си си го избрал, не оставяй другите да те разколебават. Най-тъпо да се поведеш по акъла на някой и накрая да съжалиш за грешния избор, поне при мен е така. Иначе аз попитах и от любопитство, но и защото лично аз щях наистина да проверя дали Владо Балев може да измисли нещо за определения бюджет (който беше и по-висок от цената на Оринджа). Но пък то щеше да е продиктувано от различни нужди (повече мощност и прочие).
 5. 1 point
  Защо му е на някой, нещо да те убеждава? Ти си направил вече избор.
 6. 1 point
  Благодаря ви! Wampler-a е в действие, в комбинация с месата... Голяма роля за звука играе вивърба на месата и дилея (Флашбек, който до първото соло е нагласен на "slap" - много кратък дилей, който прави звученето плякащо' и кънтри) Постарал съм се да докарам подобен, леко кънтри звук, така звучи китарата в средна позиция... Страт някой ден ще си взема!
 7. 1 point
  Всяка Китайска китара с фиксиран бридж и двойни адаптри е по добре от Кремоната.Поне грифа и ще е прав и екшъна няма да е едно кюфте.Не мисля,че е разумно да купуваш каквото и да е втора употреба в тоя ценови клас.Все ми е на акъла,че надписа на хедстока има някакво значение всички се правят на едни и същи машини.Далеч съм от мисълта,че Джексън или Айбънец с тремоло в тоя клас е нещо особено.
 8. 1 point
  Страхотно е ... и фийлинга и техниката, единственото ми липсваше звъненето на strat-а ... ама китарата такава.
 9. 1 point
  Много хубаво си го изсвирил!
 10. 1 point
  Евалата, чудесно свирене! На педалборда мисля че виждам Wampler компресорче, то ли така благо обажда, или просто е Месата това?
 11. 1 point
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.